slika
slika
1 od 2

LOGITECH G29 Driving Force Racing Wheel

278 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
937
7
pre 4 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Store online
Član od 29.05.2020.
Svi oglasi

Isporuku porudžbine možete očekivati u roku oko 3-7 dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrsimo AKS brzom postom. Postarinu placa kupac. Za potvrdjivanje narudzbine ostavite svoje podatke: ime i prezime, ulica i broj, mesto i broj telefona. Za dalje informacije i bilo koja dodatna pitanja kontaktirajte nas! Pišite nam poruku ovde. SVE JE NOVO, NEOTPAKOVANO I UPAKOVANO U ORIGINALNU KUTIJU!

Garancija 2 god

MOŽETE DOBITI EKSKLUZIVNE PROJEKTNE AUTOMOBILE Eksterijer prilikom naručivanja volana na Logitech G29 Driving Force. Sve kontrole su nadohvat ruke. D-pad, ručice i ručice za biranje se ugrađuju u trkački upravljač. LED iznad sredine upravljača pokazuje tačno kada trebate promeniti ili preokrenuti unazad. Možete održavati maksimalno ubrzanje bez skidanja očiju sa staze. Možete dodatno podesiti svoja podešavanja vožnje pomoću gumba za promenu položaja u položaju 24 i tastera +/- na prednjoj strani upravljača.
za igranje PS 3 I PS 4

ID Oglasa: #99058648
Informacije

VAZNO! ! !  Cene su podlozne promeni, molim Vas proverite cenu.   

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.