slika
1 od 1

U PALATI CVEĆA - Viktorija Prinsvil

399 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
1.548
8
pre 40 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ivan (Radnim Danima Od 17-22H)
Član od 19.10.2014.
Svi oglasi

U PALATI CVEĆA - Viktorija Prinsvil

 

Kategorija Beletristika

Autor Viktorija Prinsvil

Težina specifikacija 0.5 kg

Oblast Ljubavni

Pismo Latinica

Povez Mek

Godina 2021

Format 145x205x16

Broj strana 272

 

Sudbina dva roba prepliće se u živopisnom istorijskom romanu o ljubavi i prijateljstvu, usamljenosti i čežnji, ali i o strahu da ćemo biti zaboravljeni.

Džamila je bila robinja iz Abisinije koja je živela je u Persiji krajem XIX veka. Za sobom je ostavila samo jedno pismo, spisak ljudi koji su je kupili. Kroz uzbudljivu priču o njenom životu ulazimo u Golestansku palatu, iza čije se raskošne fasade krije okrutan sistem u kojem svako očajnički traga za smislom života u zatočeništvu.

Iz svakog kutka zamršenog mozaika haremskih odaja, hodnika, bazara i rascvetalih vrtova, vrebaju mnoge opasnosti: šah ima osamdeset žena i bezbroj konkubina, a tu su i prinčevi, diplomate i savetnici koji igraju svoje lukave političke igre. U surovoj hijerarhiji u kojoj niko – bio plemić ili rob – nije istinski srećan, tinja beskrupulozna borba za slobodu i moć.

ID Oglasa: #66172133
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.