slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Aluminijumski hladnjak za M.2 SSD NVMe EXTRA PRO

1.300 dinFiksno

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4.420
55
pre 5 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danlo R1
Član od 14.03.2010.
Svi oglasi

""Na stanju i odmah dostupno""  ""Na stanju i odmah dostupno"" 

Ubedljivo najbolji i najmoderniji Hladnjak za M.2 SSD.

 

Obavezno pogledajte sve priložene Slike i pročitajte u mom tekstu kako se montira jer na netu postoje veoma mnogo PRIMITIVNIH ZGUBIDANA i BOTOVA koji će vam pokazati pogrešno montiranje.

 

  • Ovaj model se najlakše montira od svih hladnjaka koje imam i lično ga koristim.
  • Ako vam nesto nije jasno prilikom sklapanja odmah me kontaktirajte.

 

Kada ubacite vaš M.2 SSD u njega sa odgovarajućim Termal Padovima -sa strane se samo gurnu 2 šnale/opruge koje svo vreme donji deo hladnjaka guraju preme gornjem hladnjaku tako da će M.2 SSD biti svo vreme jednako pritisnut bez obzira dali će se Termalni Padovi skupiti tokom vremena. "Zadnjih 9 Slika su originalne i obavezno ih pogledajte"

Termalni padovi na sebe imaju zaštitnu providnu foliju koju treba skinuti pre montaže. Uz hladnak dobijate 2 komada Thermal Pada- 1 iznad a drugi ispod SSD-a kao na priloženim slikama i 2 šnale/opruge koje se posle ubacivanja ne vide.

Prvo odlepiti jednu stranu folije sa Thermal Pada pa ga zalepiti direkt na unutrašnji deo hladnjaka i tek onda odlepiti foliju sa druge strane Thermal Pada-ovaj postupak uradite na oba unutrašnja dela hladnjaka.

 

Nemojte odlepljivati sa vašeg SSD-a aluminijumsku nalepnicu jer ona idealno prenosi temperaturu.

Nemojte lepiti Thermal Padove na SSD već ih zalepite na aluminijumski hladnjaka a Thermal Padovi će se sami zalepiti za SSD kada budete sklopili hladnjak.

I ono najvažnije: nikako ne gledajte na YouTube kako se ovo radi jer će te naleteti na ZGUBIDANE koji sve ovo rade pogrešno!



Ako vaša Matična Ploča nema slot za M.2 SSD - imam u mojim oglasima M.2 SSD Adaprer vrhunskog kvaliteta sa maksimalnim brzinama.


Pogledajte i ostale moje oglase,  svi predmeti koji imaju cenu su na lageru i odmah DOSTUPNI ! ! !

ID Oglasa: #114918647
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.