slika
slika
slika
1 od 3

SD/MMC na SATA adapter

2.100 din

Apatin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
358
14
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Djordje online
Član od 23.03.2012.
kp izlog

SD/MMC na SATA adapter je namenjen da uz pomoć njega i jedne MMC/SD kartice bootujete operativni sistem ili čuvate podatke preko klasičnog SATA posta. Računar Vam vidi adapter sa karticom kao običan HardDisk. Prednost ovakvog načina rada leži u lako maloj potrošnji struje, podpunoj tišini rada kao i minimumu grejanja. Podržava sve MMC kartice, kao i SDHC do 32 GB. Nakon što ste ubacili karticu u adapter, isti priključite na računar/laptop i možete ga koristi kao svaki drugi običan disk. Karticu ne smete da vadite iz adaptera za vreme rada
računara.

Tehničke karakteristike predmeta:

- minimalna potrosnja struje i minimalno zagrevanje
- podpuno besuman rad, neosetljiv na vibracije
- podržava MMC 1.1 i 2.0 standarde
- podržava kartice do 32GB, 22 MB/s
- povezuje se preko 7+15 Pin SATA Muški konektor
- dimenzije 7.3 x 5 x 0.5 cm

Šifra: F1019

USLOVI PRODAJE:

ARTIKLE NE ŠALJEM VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE!
Kupac plaća artikal, pouzećem, zajedno sa poštarinom. Reklamacije primam, preko ovih poruka, sedam dana nakon prijema artikla. Nakon isteka ovog roka, ne primam reklamacije.
ID Oglasa: #70837037
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.