slika
slika
1 od 2

Mis Fantech X5S Zeus-NOVO GARANCIJA

16 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
61
0
pre 2 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Cobi 064/307-86-55
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi

Fantech X5S Zeus NOVO GARANCIJA

Glavna karakteristika ovog modela je lep dizajn i visoka brzina odziva. Zahvaljujući inovativnom senzoru opremljenim prekidačem brzine, opseg osetljivosti na mišu dostiže do 4800 DPI, a korisnici ga mogu samostalno prilagoditi u rasponu od 200 do 4800 DPI. Dizajn modela je napravljen u donekle jednostavnom stilu što ga čini jednako atraktivnim. Mat boja finiša savršeno odgovara okolišnoj stilizaciji, tako da će miš biti ne samo koristan, već i veoma atraktivan uređaj.
Specijalni mikro prekidači ugrađeni ispod prekidača mogu izdržati više od 10 miliona klikova, bez pojave nepravilnosti i kvarova. Opšti stil miša upotpunjen je ugrađenom višebojnom osvetljenošću koja se nalazi na bočnim stranama kućšta sa obe strane. Optimalan oblik tela miša omogucćava vam da koristite miši u levoj i desnoj ruci. Težina miša je samo 30 grama, tako da će opterećenje na igraču biti minimalno, a klizanje miša po podlozi je skoro idealno.

Dodatne slike saljem preko viber-a ili whatsap-a. . . .   

KONTAKT 064 307 86 55

Licno preuzimanje BG ili slanje kuririskim sluzbama

ID Oglasa: #98746671
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.