slika
1 od 1

TP-Link RE205 AC750 WiFi bežični ekstender dometa / access

4.500 din

Novo
Beograd | Zvezdara
212
6
pre 8 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
⚡ Elektroleum online
Član od 11.03.2012.
Svi oglasi

AC750 Wi-Fi Range Extender

• Oživljava mrtvu zonu Vi-Fi-ja sa snažnim proširenjem Vi-Fi-ja pri kombinovanoj brzini do 750Mbps
• Radi u opsegu 2,4GHz (300Mbps) i 5GHz (433Mbps) za stabilnije bežično iskustvo
• Inteligentno signalno svetlo pomaže u pronalaženju najbolje lokacije za optimalnu Vi-Fi pokrivenost pokazujući jačinu signala
• Radi sa bilo kojim Vi-Fi ruterom ili bežičnom pristupnom tačkom

Lako proširite svoju pokrivenost Vi-Fi mrežom
Umorni ste od Vi-Fi mrtvih zona u vašem domu? RE205 Range Ektender se bežično povezuje sa vašim Vi-Fi ruterom, pojačavajući i proširujući njegov signal na područja do kojih ne može doći sam, dok smanjuje smetnje signala kako bi se osigurala pouzdana Vi-Fi pokrivenost u celoj vašoj kući ili kancelariji.

Dvopojasni Vi-Fi velike brzine za bolje veze
RE205 vam omogućava da istovremeno držite povezanih više uređaja sa svojim 2,4 GHz 300Mbps i 5GHz 433Mbps dvostrukim opsezima. Koristite opseg 2,4 GHz za slanje e -pošte i pregledavanje veba, a opseg od 5 GHz za igre i HD striming.

Savršena lokacija na prvi pogled
Lampica inteligentnog signala pomaže vam da brzo pronađete najbolju lokaciju za instaliranje RE205.

Režim ugrađene pristupne tačke
RE205 je više od bežičnog proširivača dometa. Jednostavno priključite Ethernet kabl u njegov Ethernet port da biste lako pretvorili žičanu internet vezu u dvopojasnu bežičnu pristupnu tačku.

Jednostavno upravljanje i daljinsko upravljanje
RE205 radi sa svim Vi-Fi ruterima. Možete koristiti besplatnu aplikaciju Tether za TP-Link za podešavanje proširenja dometa sa bilo kog Android ili iOS uređaja za nekoliko minuta. Ova telefonska aplikacija bogata funkcijama omogućava vam da uživate ne samo u jednostavnoj instalaciji, već i u pristupu naprednom upravljanju mrežom, sve nadohvat ruke.

 

Elektroleum se bavi uvozom i prodajom elektronskih komponenti, alata, lemne i merne opreme, razvojnih sistema, hemija itd…
Mogućnost plaćanja preko računa firme ( virmanski ).
U našem prodajnom asortimanu se nalazi na hiljade artikala koje svakodnevno imamo u ponudi. Svi artikli koji se nalaze u prodaji su novi, neotpakovani u originalnoj ambalaži i sa važećom zakonski propisanom garancijom.


Ukoliko neki artikal nemamo na stanju, postoji mogućnost njegovog poručivanja uz avansno plaćanje i rokom isporuke od 3 nedelje.


U saradnji sa AKS kurirskom službom, ukupna povlašcena cena PTT troškova iznosi oko 300,00 RSD!
Mogućnost dostave na celokupnoj teritoriji Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju!
Obavezujemo se da ćemo u tajnosti čuvati sve Vaše podatke, koji su nam potrebni u svrhu što efikasnije isporuke i komunikacije.


Mogućnost svakodnevnog ličnog preuzimanja u Beogradu, na Zvezdari ( Lion ).

Obezbedite dodatni popust kupovinom više artikala!


Naš zadatak je da kupci budu zadovoljni našom uslugom, kvalitetom, brzinom isporuke i cenama. Stojimo Vam na raspolaganju 24/7.

 

Kontakt tel:   0646972201 / 0646971200


Srećna kupovina!


Elektroleum

 

ID Oglasa: #114984534
Informacije

Molimo Vas da za sva Vaša pitanja i porudžbine koristite poruke na KP-u, Sajt, Mail, Viber, WhatsApp, SMS.  

Na vaša pitanja, odgovorićemo u najkraćem mogućem roku!  

Zbog stalnih poskupljenja kurirskih službi, nismo u mogućnosti da garantujemo cenu dostave paketa. Poštarina se naplaćuje po redovnom cenovniku kurirske službe.


 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.