slika
1 od 1

EIZO EV2430 black

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 6 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog
Online Kupovina samo za Vas! ! !

Monitori.

EIZO EV2430 black


----------------------------------------
Svi proizvodi su novi i nekorišteni.
----------------------------------------

Naša online prodavnica vam nudi mnoštvo raznih proizvoda, svaka osoba može da pronadje nešto za sebe ili sebi dragu osobu!

Za sve informacije o proizvodu koji vas interesuje možete da se informišete preko KP poruke ili na broj telefona (Viber, WhatsApp)

Za cenu proizvoda i informaciju kada bi proizvod koji želite mogao da bude na vašoj kucnoj adresi obratite se takodje preko KP poruke ili na broj telefona (Viber, WhatsApp)

----------------------------------------------------Ako želite da pogledate sve naše oglase i sve proizvode možete da odete na sekciju"svi oglasi" i tamo možete da pokušate da nadjete nešto sto vam je potrebno.
----------------------------------------------------

Nadamo se lepoj i dugoj saradnji sa Vama, mi smo tu zbog Vas da vama olakšamo trgovinu koja može da traje samo par klikova na internetu bez mučnih šetnji po radnjama. Vi ste tu da ocenite naš rad i naše artikle a mi smo tu da te ocene opravdamo.
----------------------------------------------------

SVE NA JEDNOM MESTU!

ONO STO NEMA KOD NAS TO VAMA NIJE NI POTREBNO: )

Uživajte u trgovini bez mnogo muke

Vaša Online Kupovina
ID Oglasa: #137608755
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.