slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Monitor Acer 24incha Full HD EXTRA KVALITET POVOLJAN

60 €Fiksno

Loznica
Korišćeno
7.161
71
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
Baki
Član od 22.03.2013.
Svi oglasi

Na prodaju monitor vrhunske i veoma kvalitetne marke Acer stigao iz Nemacke u pitanju je monitor velicine 24incha Wide model B243H. Testiran u potpunosti ispravan. Prelep i u extra stanju!

 

Specifikacije monitora su sledece:  


-Monitor Acer LCD Flat Panel 24 incha

-Rezolucija 1920x1080 FULL HD

-Ulaz  VGA DVI

Jako zanimljiva stvar kod ovog monitora je mogucnost rotiranja ekrana nezavisno od njegovog postolja. Ekran je moguce okretati i rotirati na svaku stranu kao i napred i nazad.    

 

Ukratko o monitoru sto imam da kazem jeste da je ovo izuzetno lep i kvalitetan monitor vrhunskih performansi veoma ostre i lepe slike, izradjen je veoma kvalitetno i atraktivno. S ovim monitorom velicine 24" Wide koji vam pruza neverovatne mogucnosti u pogledu lepe i ostre slike mozete veoma uzivati sa neverovatnim dozivljajem njegovih prelepih boja. Veoma je pogodan za ljude koji se bave dizajnom, crtanjem ili slicno. Ovaj monitor uz odziv od 2ms isporučuje svaki detalj slike uz najbolji kvalitet gledanja. Uz monitor ne idu kablovi ukoliko zelite kablove doplata 5e!

 

 

 

Paket ce biti maksimalno upakovan da ne bi doslo do ostecenja u transportu.           

Za stetu nastalu u transportu ne odgovaram, mozete da osigurate svoj paket, kurirska sluzba uzima samo 1% na otkup a vas paket ce biti osiguran od bilo kakve stete.  

 

 

  Za potvrdu pouzdanosti mene kao prodavca i verodostojnosti oglasa pogledajte moje ocene!  

 POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, ODGOVARAM NA PORUKE ILI POZIV, POZELJNIJE POZIV

     NA BROJ IZ RAZLOGA STO NISAM CESTO U MOGUCNOSTI DA ODGOVARAM NA PORUKE.

ID Oglasa: #60699739
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.