slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pojacivac wi-fi Signala DLAN 1200+ Devolo

140 €

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Zvezdara
271
2
pre 7 dana
Odgovara na 38% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

DLAN 1200+ Devolo Starter adapter


Informacije o proizvodu
DLAN 1200+ Devolo adapter za starter

Karakteristike i prednosti
Uz dLAN® 1200+ adapter za struju kompanije devolo, lako primenite kućnu mrežu visokih performansi. Zahvaljujući PLC-u, Internet signal putuje strujom dalekovoda, putem električnih kablova koji su već ugrađeni u zidove vašeg doma. Integrisani Gigabit Ethernet port omogućava povezivanje na mrežu stonog računara, pametnog TV-a, igraće konzole ili bilo kog drugog Internet terminala. Sada uživajte u brzoj konekciji iz vaših utičnica, da biste preneli svoje najteže podatke i surfovali Internetom punom brzinom do 1200 Mbit / s.

Ulaz: Ethernet. Izlaz: Ethernet.
Dizajn i tehnologije: Još efikasniji sa Devolovom tehnologijom „ range +“ : podaci se prenose preko 3 kabla električne mreže, što omogućava jasno poboljšanje stabilnosti, brzine i dometa signala koji se lako mogu dostići rastojanje od 300 metara kablova. DLAN® 1200+ takođe uključuje Devolo-ovu inovativnu tehnologiju „ PoverSave“ za minimalnu potrošnju energije, kao i automatsku funkciju šifrovanja za aktivnu zaštitu od neovlašćenog pristupa.

 

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #130543801
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.