slika
1 od 1

Windows 11 Professional

2.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
6.254
67
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Јован Кебић
Član od 27.01.2014.
Svi oglasi

Original Windows 11 Professional 32/64b, licenca.
Proverite da li je Vas raacunar kompatibilan sa Windows 11 operativnim sistemom preko zvanicne Microsoft aplikacije PC Health Check :  
https: //aka. ms/GetPCHealthCheckApp

Ova licenca je trajna u svakom smislu, mozete je instalirati danas, kroz godinu dana ili dve, nece isteci, nema rok vaznosti od 5-7 dana za aktivaciju(developer licence).
Ako vam ponude licencu koju morate aktivirati u odredjenom vremenskom periodu(najcesce nekoliko dana, znajte da je u pitanju developer licenca, cija je prodaja nelegalna, a trajnost upitna. Cuvajte se ovakvih prodavaca!

Slanje online, kurirskom sluzbom, moguce je i licno preuzimanje. Hiljade zadovoljnih kupaca, ocene sve govore, prodavac sa ubedljivo najvise pozitivnih ocena na sajtu. Obezbedite sebi novu  licencu trajnog karaktera, ne kupujte  regenerisane, ogranicenog roka trajanja, i vec iskoristene licence .
Za detaljne informacije pozovite ili posaljite poruku na kp
ID Oglasa: #47638238
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.