slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

EPOS Sennheiser PC 8 USB

4.790 din

Novi Sad
Novo
59
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog
Akcija! Puna cena 5490 dinara.
Fiskalni racun i garancija - 2godine!  


Slušalica koja je proizvodi već dugi niz godina u koperaciji firme EPOS i Sennheiser. Odlukom dve firme sada će biti brendovana kao EPOS a standardno Sennheiser servisna mreža preuzima garanciju i rezervne delove poput Earpad-ova i sličnog potrošnog materijala.

Za Sennheiser (EPOS) standarde izuzetno pristupačna slusalica koja je postala standard u kancelarijama širom sveta. Ozbiljan mikrofon i korektan zvuk Vam omogucuju da Vasi razgovori preko racunara imaju potreban kvalitet i odlicnu čujnost. Jednostavan i praktičan headset sa on-ear slušalicama otvorenog tipa i integrisanim mikrofonom, opremljen USB priključkom i predviđen za upotrebu s računarom.

Lagane Sennheiser (EPOS) USB slušalice sa mikrofonom, jednostavnog i udobnog dizajna. Prevashodno namenjene za komunikaciju poput Skype-a, ali se mogu koristiti i za slušanje muzike, strimovanje, igranje igara i mnoge druge namene.

Mikrofon sadrži tehnologiju koja smanjuju buku okoline za jasnije snimanje govora. Kompatibilne sa bilo kojim računarom koji ima slobodan USB ulaz, ne zahtevaju nikakve dodatne drajvere.

Glavne karakteristike: Stereo slušalice sa mikrofonom i USB konekcijom Sennheiser (EPOS) kvalitet zvuka, pogodne za razne namene poput komunikacije, slušanja muzike, strimovanje, igre, itd.

Plug &play USB konekcija za lako povezivanje sa PC i Mac računarima, ne zahtevaju nikakve drajvere

Mikrofon sa NC tehnologijom koja smanjuje buku okoline za čistiji zvuk Lagane i udobne, gotovo neprimetne čak i tokom višečasovnog nošenja In-line kontrole za nivo jačine i taster za isključivanje mikrofona

Kabal dužine 2 metara sa standardnim USB konektorom

Specifikacija:

Frekventni opseg: 42 - 17000 Hz

Impedansa: 32Ω

Nivo zvučnog pritiska (SPL): 95dB

Mikrofon: uni-direkcioni, 90~15000 Hz

Dužina kabla: 2m

Težina: 84g



AUDIO PLUS  D. O. O.       

Strazilovka 23, Novi Sad     

tel: +381 21 66-11-302

audioplusns@gmail. com

ID Oglasa: #134943254
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.