slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Zaštitne maske-korice za Kindle Paperwhite 4 + knjige gratis

750 din

Užice
Kao novo - nekorišćeno
1.943
12
pre 16 dana
Ljupce
Član od 06.01.2015.
Svi oglasi
Magnetne SMART SLEEP / AWAKE futrole iz serije Classic + 4000 knjiga na srpskom za kindle gratis

Magnetna SLEEP / AWAKE futrola case cover za vodootporni Kindle PaperWhite 4 e-reader e-book reader.
Ako niste sigurni koji je vas Kindle pogledajte poslednju sliku.
Dostupno u bojama:  

  • crna
  • tamno plava
  • svetlo plava
  • narandzasta
  • tamno roze
  • ljubicasta
  • zelena

Veoma lepe i kvalitetne.

Futrola je sa magnetnim zatvaranjem. Podržava Sleep/Awake funkciju, tj. kada se cover otvori e-reader se ukljucuje a kada se zatvori e-redar se iskljucuje odnosno `uspavljuje` do sledećeg otvaranja. Magnetno zatvaranje sigurno drži poklopac ekrana da se ne otvori pri nošenju niti kada se futrola okrene naopako ekranom na dole.

Futrola je napravljena od kombinacije čvrste plastike i eco kože za preklop i omotač sa finom plišanom unutrašnjom postavom.

Štiti od udaraca, ogrebotina ekrana i kućišta, pogodna za svakodnevnu upotrebu bez potrebe da se skida sa Kindle-a jer su svi dugmići i konektori dostupni kroz za to predviđene proreze.

Slanje brzom poštom ili lično preuzimanje u Užicu.  

Ako  niste sigurni koje je model Vaseg kindle uređaja, pišite mi na KP, ja cu Vam poslati adresu sajta na kome možete to da proverite.  Ako ni to ne pomogne, pošaljite mi sliku na viber ja ću Vam pomoći : )
Ako kupite zastitnu futrolu/masku za kindle, NA POKLON DOBIJATE oko 4000 knjiga na srpskom jeziku GRATIS! Ako zelite da Vam posaljem link sa knjigama molim Vas da mi to napomenete.
ID Oglasa: #114862917
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.