slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

CADDY bay ubacite SSD/HDD umesto optike metalni kedi

799 dinFiksno

Jagodina
Kao novo - nekorišćeno
14.173
113
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Adapteri
Član od 19.03.2012.
Svi oglasi

0642003823  - Goran, najeftinije cene, podrska pre kupovine kao i posle, dostava za 24h.                    
Ovaj i sve ostale artikle u mojoj ponudi mozete instant platiti i uštedeti na poštarini 100 dinara.  

Ova fioka se ubacuje umesto DVD-a Vašeg laptopa a u nju se prethodno stavi SATA hard disk ili SSD. Ide u sklopu pakovanja sve sto vam je potrebno da bi ste ubacili SSD ili HDD umesto optickog uredjaja vaseg laptopa.

Takodje poznat kao Optibay Opticaddy ili jednostavno fioka drzac za montiranje SSD ili HDD uredjaja, kompatibilan je i sa Apple Macbook uredjajima provereno!                  


Pasuje takodje na Apple Macbook Pro racunare, ali i na sve maltene novije laptopove,  9.5mm modeli, a takodje imam i 12.7mm modele, pustite poruku sa vasim modelom laptopa ako niste sigurni koji vam tacno treba.                  
Cena je ista i za 9.5mm i za 12.7mm modele. 1099din.    

Nekada mi stize aluminijumski, nekad plastični, nekad aluminijum-plastika, kvalitet je isti. Ako vam je bitan materijal, pozovite.
Takodje u ponudi imam i Slimline SATA to USB adapter  kabl, kojim mozete od vaseg optickog uredjaja koji izvadite iz laptopa napraviti eksterni citac, odlicna stvar za servisere, i dizanje sistema na drugim racunarima. 700din uz kupljen caddy.                            

Ako vam treba jednostavno adapter da povezete bilo koji laptop hard disk (bilo SATA, bilo ATA) kao i skoro sve 3.5" desktop hardove i cak 5.25" citace (uz dodatno napajanje), imam adapter po ceni od      1100din, kao i ako zelite da povezete 2.5" sata hddove ili SSDove preko USB-a radi backupa podataka, po ceni od  650din, kao i veliki broj konvertora i adaptera za hard diskove, najbolje je da pogledate moje ostale oglase.

Na stanju! Saljem u sve gradove i sela Srbije!

AKO IMATE DOSTA STARIJI LAPTOP, PATA/IDE, A ZELITE DA KORISTITE SATA SSD, HDD, IMAM NA STANJU PATA/IDE CADDY SA UGRADJENIM SATA KONVERTOROM NA DRUGOM OGLASU, 9.5mm/ 12.7mm,                     1900din!

Podržani brendovi:                                  
Acer eMachines Packard Bell Apple iMac MacBook Asus Alienware Dell Fujitsu FS Hewlett-Packard HP Compaq Lenovo IBM Thinkpad Medion BenQ Samsung Siemens Sony Toshiba MSI optibay hdd sata hdd 2.5  Laptop NoteBook 9.5 mm Optical Bay Second Drugi SATA HDD Hard Drive Caddy CD-ROM ATA i svi drugi

Na vasim vratima je vec za 24h od trenutka narudzbe, saljem  Post Expressom pouzecem!                 Za sve nedoumice imate broj telefona, SMS/poziv u bilo koje doba dana, KP poruke uvek.  

ID Oglasa: #38844203
Informacije
  • Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda, kontaktirajte nas preko KP, Viber, Telegram, WA ili SMS na 0642003823
  • Sve proizvode saljemo PostExpressom, od danas za sutra, 19h. Sve naruceno pre 12h stize sutra.
  • Nase ocene i staz na sajtu su garancija za ono sto prodajemo, jer nije poenta u novcu vec u zadovoljnoj musteriji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.