slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

MEANWELL Prekidacko napajanje u kucistu 50W MEAN WELL

1.812 dinFiksno

Niš
Novo
75
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Telit Power Doo
Član od 02.06.2020.
kp izlog

OPIS PROIZVODA

Prekidačko napajanje u kućištu LRS-50-12 50W MEANWELL.
Služi za:   Napajanje industrijske automatske mašine,   napajanje industrijskih kontrolnih sistema,   napajanje mehaničke i električne opreme, napajanje elektronskih instrumenata, napajanje opreme i aparata, napajanje kućne elektronike. . .
2472

NAPOMENA: Telit Power nudi širok različitih vrsta alkalnih baterija, punjivih baterija i baterijskih lampi. Takodje vršimo reparaciju baterijskih alata, prodaju akumulatora, ups-ova, kao i izradu baterijskih paketa raličite namene. Za sve informacije možete nas kontaktirati preko kp i pozivom na naš broj telefona.


SPECIFIKACIJE

Snaga (W) - 50W
Ulazni napon: 85-264VAC / 120-373VDC
Izlazna struja (A) -  4.2
Izlazni napon (V)  - 12V DC
Zaštita: Od kratkog spoja / prepunjavanja / napona
Radna temperatura od -30 do +70 C
Led indikator

USLOVI PRODAJE

Način plaćanja:
-Plaćanje se vrši gotovinski prilikom dostave proizvoda
-Plaćanje mozete izvršiti elektronski po predračunu
Proizvode možete naručiti kontaktom na telefon i slanjem poruke na kp.
Sva pitanja možete poslati i na mail adresu podrska@telit. rs

DOSTAVA

Dostavu proizvoda vršimo brzom poštom (AKS kurirska služba, City express), svaka pošiljka je obezbeđena brojem za praćenje proizvoda kod izabranog operatera. Cena dostave je 300 dinara (uračunat PDV) po paketu. Paket šaljemo u roku od 24h prilikom prijema porudžbine. Za kupce iz Niša, moguće je lično preuzimanje proizvoda na adresi: Vukašina Mrnjavčevića 11. (u toku radnog vremena). Ukoliko vrednost proizvoda prelazi 8000 dinara (uračunat PDV), dostava je besplatna.

REKLAMACIJE

Prilikom dostave proizvoda, moguće su sledeće situacije:
1. Prilikom prijema proizvoda, primetili ste da je ambalaža oštećena - U tom slučaju roba se mora proveriti na licu mesta zajedno sa kurirom brze pošte i ukoliko je roba oštećena, popunjava se Zapisnik o oštećenju koji potpisuju i kupac i kurir. U tom slučaju robu ne prihvatate. (kontaktirajte nas na telefon ili mail)
2. U slučaju da je proizvod neispravan - odnosno da ne radi kako treba, robu možete da vratite u roku od 14 dana, od dana prijema.
3. Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda: Ukoliko dodje do funkcionalne neispravnosti proizvoda, a isti je u dogovorenom roku, možete ga vratiti. Prethodno nam se javite telefonom kako biste opisali neispravnost i dogovorili se daljem postupku.
Napomena: Na našim proizvodima ( baterijama za laptop, baterijskim paketima, olovno hermetičkim akumulatorima ) stavljaju se nalepnice sa ubeleženim datumom koje predstavljaju datum kupovine. Ukoliko su te nalepnice oštećene - odnosno ustanovimo da je neispravnost nastala zbog vašeg pokušaja otvaranja proizvoda ili nepravilne upotrebe, reklamacija neće biti prihvaćena. Fizički oštećen proizvod ne podleže reklamacionom pravu.
4. Proizvod koji ste kupili ne ispunjava vaša očekivanja ili jednostavno odustajete od kupovine - možete vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana. Proizvod mora biti zapakovan u originalnoj ambalaži i bez oštećenja. Troškove vraćanja u ovom slučaju snosi kupac.
Ukoliko želite da reklamirate proizvod koji ste dobili, kontaktirajte nas na navedeni broj telefona u toku radnog vremena, ili na e mail podrska@telit. rs

INFO

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak 08:30 do 16h
Subota: od 08:30 do 14h
Nedeljom NE RADIMO

Adresa: Vukašina Mrnjavčevića 11
18000 Niš

Kontakt:

018 4521 400
018 570 560
podrska@telit. rs




 

ID Oglasa: #97595607
Informacije

INFO

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak 08:30 do 16h
Subota: od 08:30 do 14h
Nedeljom NE RADIMO

Adresa: Vukašina Mrnjavčevića 11
18000 Niš

Kontakt:

018 4521 400
018 570 560
podrska@telit. rs

Pakete šaljemo AKS kurirskom službom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.