slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

HP ENVY X360 Ryzen 7-5700/16GB/512GB NVMe/BAT. 6H/FHD IPS

649 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
13.228
117
pre 5 dana
Odgovara na 0% poruka.
- Laptop Maestro - 0640300340 online
Član od 27.05.2014.
Svi oglasi

KAO NOV!

U GARANCIJI PROIZVOĐAČA DO 21.6.2024god. !


*****

 

Prelepi novi HP ENVY X360 je prenosiviji nego ikad. On je tanji, lakši i neverovatno kompaktan, a ipak sadrži HDMI, Thunderbolt™ 4 USB-C® , USB Type-C i čitač MicroSD kartica za nenadmašivu svestranost. Napravljen da pruži snažne performanse, HP ENVY X360 je vaš savršeni izbor za život u pokretu sa lakoćom.

HP ENVY X360 najnovije 5. generacije Ryzen 7 procesora pruža unapređene performanse koje olakšavaju rad sa više stvari istovremeno, produktivnost i zabavu, a dopunjuje ga nova AMD Radeon Vega integrisana grafika za vrhunske performanse.


Kompaktno, tanko i ultra-lako metalno kućište čini HP ENVY X360 idealnim saputnikom. On je takođe najtanji 15-inčni laptop na svetu koji sadrži pun set I/O portova – uključujući HDMI i USB Type-C – tako da možete da uživate u svestranom povezivanju gde god se nalazite.

Sa neverovatnom 6-časovnom autonomijom baterije kod HP ENVY X360, putovanje bez punjača uopšte nije problem. Kada je potrebno da se dopunite, tu je funkcija brzog punjenja koja puni bateriju do 40% za samo 49 minuta. Za tren oka ćete biti spremni za pokret.


HP ENVY X360 ima svetli i jasni četvorostrani NanoEdge ekran osetljiva na dodir, sa tankim okvirima koji stvaraju odnos ekrana i kućišta od 90% za iskustvo gledanja u koje potpuno uranjate. Jedno-vatni ekran male potrošnje pruža neverovatnih 300 nita svetline, dok u isto vreme produžava trajanje baterije.

HP ENVY X360 redefiniše mogućnosti ultra-tankih laptopova kako bi vam pružio puni raspon I/O portova, uključujući HDMI u punoj veličini i USB Type-C portove. Na raspolaganju vam je i snaga Thunderbolt™ 4, sa dva Thunderbolt™ 4 USB-C® porta koji podržavaju brzo punjenje, 4K UHD eksterne ekrane i do 40 Gbps transfer podataka. Za lakši transfer podataka sa mobilnih uređaja, tu je i čitač microSD kartica.

HP ENVY X360 donosi novi dizajn ergonomske tastature od ivice do ivice koji povećava veličinu tastature za još udobnije kucanje. I izgleda zadivljujuće, takođe! Za lak unos podataka, tu je i NumberPad 2.0 koji integriše LED-osvetljenu numeričku tastaturu u punoj veličini u tačped. Integrisana infracrvena (IC) kamera na HP ENVY 17 omogućava jednostavno i brzo prijavljivanje licem uz Windows Hello. Ova funkcija radi i u slabim svetlosnim uslovima, tako da više nema potrebe da ukucavate šifru.

Audio sistem kod HP ENVY X360 je sertifikovan od strane Bang &Olufsen audio stručnjaka kako bi vam pružio kristalno čist zvuk u koji uranjate za komunikaciju ili zabavu.

HP ENVY X360 je testiran kako bi ispunio veoma zahtevne MIL-STD-810G SAD vojne standarde pouzdanosti i izdržljivosti. Testovi su se sastojali od napornog režima dizajniranog da osigura preživljavanje u teškim uslovima, i testa na pad dok je uključen i rada u ekstremnim visinskim i temperaturnim uslovima.


*****

 

PRELEP, fenomenalan, izuzetno očuvan, PLAĆEN PREKO 160 000RSD, SJAJNA MULTIMEDIJALNA MAŠINA, IZRAĐEN OD KOMBINACIJE NAJKVALITETNIJIH LEGURA BRUŠENOG ALUMINIJUMA I ČELIKA, korišćen vrlo malo - tek mesec dana, OKREĆE SE ZA 360 STEPENI PA SE MOŽE KORSITIT I KAO TABLET, laptop koji će zadovoljiti svakog korisnika, ZADIVLJUJUCIH PERFORMANSI I KVALITETA, ODLIČAN INTEL-OV Ryzen 7 procesor PETE generacije sa 8 LOGIČKA JEZGRA NA TAKTU od ČAK 4.30GHz I FANTASTIČNIH 8MB KEŠ MEMORIJE, OGROMAN/PREBRZI NVMe DISK - NAJBRŽI NA TRŽIŠTU - KAPACITETA 512GB, FASCINANTNA DIJAGONALA EKRANA OD 15.6 INČA, ODLIČNA GRAFIKA KOJA ĆE POTERATI MNOŠTVO IGRICA, PREMOĆNIH 16GB DDR4 - NAJBRŽE RADNE MEMORIJE, izuzetnog dizajna, VRHUNSKI SISTEM ZVUKA, REPRODUKUJE VIDEO SADRŽAJ U 4K FORMATU BEZ IKAKVIH POTEŠKOĆA, POSEDUJE OSVETLJENJE TASTATURE ZA LJUBITELJE NOĆNOG RADA, KONGLOMERAT RAZNIH ULAZ/IZLAZA, SENZOR OTISKA PRSTA, vrhunske izrade, a mogu da kažem i jedan od pouzdanijih i najbržih laptopova na kojima sam radio, o samom brendu ne treba trošiti reči . .

Bez ikakvih fizičkih nedostataka, anomalija u radu ili slično.

Baterija drži oko 6H. . .

Uz laptop dolazi još i originalni adapter, torba, miš. . .

Garancija na ispravnost.

Moguća proba.

 
                      


NIKAKVE ZAMENE ME NE INTERESUJU!

 

 

Specifikacije:

 

Procesor:    AMD®   Octa-Core™ Ryzen 7 5700u 8 X 4.30GHz, Hyper-Threading, 8MB Intel® Smart Cache

Memorija:          16GB DDR4 3200MHz SDRAM Dual Channel

Hard disk:              512GB INTEL NVMe PCIe SATA Perfektan 100% / 100% u HD Sentinentalu * 40 DANA RADA

 

Monitor:              15.6"//LED //Slim 200nits//FULL HD 1920x1080 16:9 IPS, edge-to-edge glass, micro-edge, anti-reflection Corning® Gorilla® Glass NBT™ TOUCHSCREEN

Graficka karta:    AMD Radeon Graphics do 3GB /NEUNIŠTIVA/

 

Komunikacije:           10/100/1000 Mbps, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0

 

Operativni sistem:              Windows 11 Home Original

 

Dodaci i raspolozivi konektori:          2x USB 3.1, 1x USB C, 1x HMDI, 3.5mm kombinovani audio ulaz/izlaz, čitač kartica

 

░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E

ID Oglasa: #75868835
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.