slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

HP 255 SLIM A6-9225/8GB DDR4/256GB SSD/15.6"/BAT. 4H/FHD/DVD

Kontakt

Beograd
Korišćeno
2.409
26
pre 7 dana
Odgovara na 0% poruka.
- Laptop Maestro - 0640300340
Član od 27.05.2014.
Svi oglasi

REZERVISANO!

 

 

 

***

Život je upravo postao lakši.  Sve na HP 255 G6 je dizajnirano kako bi vaš život učinilo lakšim. S lakoćom će se nositi sa bilo kojim zadatkom, zahvaljujući snažnom procesoru . Vrhunska 7. generacija HP 255 G6 procesora i 8GB DDR4 memorije, garantuju munjevito brz odziv i pouzdane performanse. Istovremeno izvodite više programa i neometano prelazite između veb tabova, s lakoćom ćete moći da radite više zadataka. Sve na Hp 255 G6 smo redizajnirali sa elegantnim monolitnim kućištem i dodali jedinstvene, živahne tonove. Ukratko, ovaj laptop je dizajniran kako bi pratio svaki vaš korak. Obradili smo ga posebnim zaštitnim slojem, kako bismo ga zaštitili od trošenja i habanja, i dodali gumene detalje na donjem poklopcu kako bi se povećala ventilacija i produžio vek trajanja proizvoda.   Diskretne grafičke kartice oslanjaju se na sopstvenu snagu obrade, tako da ćete videti fluidniji prikaz, manje smetnji na ekranu i bolje performanse igranja bez ugrožavanja ukupne brzine i odziva. Bilo da igrate igru, stvarate ili obrađujete sadržaje, uživaćete u živopisnim vizualima.   Uživajte u istinski oštrom prikazu kada gledate filmove, pretražujete veb i još mnogo toga.  Odaberite dovoljno prostora za skladištenje sa 256GB SSD. Imaćete više nego dovoljno mesta za izgradnju svoje kolekcije fotografija, filmova i još mnogo toga, bez dodatnih troškova.  Sve na HP 255 G6 serija pruža kristalno čist zvuk sa minimalnim izobličenjima pri bilo kojoj jačini zvuka. Delite svoju omiljenu playlistu ili video chat sa porodicom - čućete svaki detalj.

***

 

 

PRELEP, fenomenalan, GEJMER / PROFESSIONAL, NADALEKO ČUVENA Hp 255 G6 LINIJA MOĆNIH LAPTOPOVA PROŠAO SVE TESTOVE, generalno očuvan, laptop koji će zadovoljiti svakog korisnika, SJAJAN INTRIGANTAN MODEL SA NAJNOVIJIM OPCIJAMA, IZRAĐEN OD KOMBINACIJE NAJKVALITETNIJIH LEGURA  PLASTIKE I ČELIKA, PREJAK AMD-OV A6 DUAL-CORE procesor SEDME GENERACIJE SA 5 COMPUTE CORES NA TAKTU OD ČAK 3.00GHz, SJAJNIH BEZBEDONOSNIH OPCIJA, PREBRZI &OGROMNI NOV SSD DISK KAPACITETA 256GB, PREMOĆNIH 8GB DDR4 RADNE MEMORIJE, izuzetnog dizajna, ODLIČNA GRAFIKA KOJA ĆE POTERATI MNOŠTVO IGRICA, KONGLOMERAT RAZNORAZNIH ULAZA/IZLAZA, vrhunske izrade, FASCINANTNI ANTI-REFLEKSIVNI EKRAN koji FHD sadržaj REPRODUKUJE BEZ IKAKVIH PROBLEMA, POSEDUJE DVD-RW OPTIČKI UREĐAJ ŠTO JE RETKOST ZA LAPTOPOVE NAJNOVIJE GENERACIJE, a mogu da kažem i jedan od pouzdanijih i najbržih laptopova na kojima sam radio, o samom brendu ne treba trošiti reči, LAPTOP KOJI DOMINIRA U OVOM CENOVNOM RANGU . .

Bez ikakvih fizičkih nedostataka, anomalija u radu ili slično.

Baterija drži oko 3-4H. . .

Uz laptop dolazi još i originalni adapter, korporativna dokumentacija. . .

Garancija na ispravnost.

Moguća proba.

 
                      
Ovaj prilagodljiv i pristupačan HP 255 G6 laptop računar kombinuje izdržljiv dizajn sa velikim brojem funkcija i sjajne performanse koje omogućava PREMOĆNI AMD-ov A6 DUAL-CORE procesor SEDME GENERACIJE.   Pristupačan i jednostavan za korišćenje. Pouzdan laptop sa brzim dvo-jezgarnim procesorom i odličnom grafikom po niskoj ceni. Laptop poseduje kvalitetno kućište, ergonomsku tastaturu za lako i komforno kucanje.  Prilagodljiv i pristupačan HP 255 G6 laptop računar kombinuje izuzetan dizajn sa velikim brojem funkcija i performanse koje će savladati svaki izazov. Zahvaljujući stereo zvučnicima i dobroj grafici, ovaj laptop pruža zadivljujuće prikaze bez seckanja i izuzetan zvuk za bolju, ugodniju zabavu kod kuće. Sa 256GB SSD-om prostora za skladištenje, nećete morati da brinete gde da smestite sve podatke, video zapise, muziku ili fotografije. Sa 802,11 b/g/n WiFi vezom, 10/100 LAN mrežom i Bluetooth® vezom, možete se povezati na Internet bez obzira gde ste.  

NIKAKVE ZAMENE ME NE INTERESUJU!

 

 

 

Specifikacije:

 

Procesor:    AMD®   Dual-Core™ A6-9225 2C + 3G X 3.00GHz, Hyper-Threading, 2MB AMD® Smart Cache

Memorija:          8GB DDR4 2133MHz SDRAM (2 x 4GB) Dual Channel (Maksimalno 16GB)

Hard disk:                256GB Silicon Power SSD SATA III PERFEKTNI 100% / 100% u HD Sentinelu * 0 DANA RADA - NOV /36 MESECI GARANCIJE/

Monitor:              15.6"// LED //Slim 300nits//FULL HD 1920x1080 16:9 //

Graficka karta:     AMD HD Radeon R4 Graphics /NEUNIŠTIVA/

Komunikacije:           10/100/1000 Mbps, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0

Operativni sistem:              Windows 10 Home

Dodaci i raspolozivi konektori:    RJ45 priključak, Audio In/Out, 1xHDMI, USB 3.0x3, 1xHDMI,   Čitač kartica: 9-u-1 Kensington security: 1,   Rezolucija: 1 Megapiksel Model: HD

INSTALIRANA NAJNOVIJA VERZIJA SVEŽEG WINDOWS 10 "REDSTONE", UZ PAKET DRAJVERA I PROGRAMA, TAKO DA JE BEZ IKAKVIH DODATNIH ULAGANJA!   

 

░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E

 

ID Oglasa: #109669794
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.