slika
1 od 1

Far Cry 6 PC

6.100 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
180
1
pre 8 dana
Odgovara na 10% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
0677666978 Viber Ili Whatsapp
Član od 19.08.2012.
Svi oglasi
✅   Far Cry 6 je najnoviji deo popularnog serijala pucačina iz prvog lica, u kojem se jedna osoba bori da oslobodi celu zemlju od tiranije ozloglašenog diktatora. Za razliku od prethodnih delova, ovaj put nećete preuzeti ulogu stranca koji je tu sticajem okolnosti, već jednog od meštana koji je rešio da ustane protiv represije.

Radnja igre smeštena je na fiktivno ostrvo Jara, zasnovano na Kubi. Jara je izolovana od ostatka sveta, a njen predsednik, Anton Kastiljo, vlada čeličnom pesnicom. U ulozi Dani Rohas, bivšeg vojnika, imaćete priliku da pomrsite Kastiljove planove i oslobodite ovu ostrvsku zemlju.

Mapa je veća nego u bilo kojoj Far Cry igri do sada, a sadrži plaže, džungle, gradove i još mnogo toga. Borba protiv sila režima je okosnica igre, a u tome će vam pomoći bogat arsenal improvizovanog oružja, borbene životinje i meštani kojima je prekipelo.

Srž igre čine misije u kojima ćete sabotirati režim, boriti se protiv vojske, uništavati njihove baze i pomagati gerili da zauzme poziciju u različitim zonama ostrva. U svakom trenutku ćete imati slobodu da predahnete uz vožnju kroz živopisne pejsaže, istraživanje skrivenih kutaka mape ili bezumno i besciljno nasilje.

Sve u svemu, Far Cry 6 se ne udaljava od kursa koji su zacrtali njegovi prethodnici. Ako ste uživali u prethodnim igrama, nema razloga da ovu zaobiđete. Ako vam je ovo prvi susret sa serijalom, nema boljeg mesta za upoznavanje.


 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

                      ☎ 0677666978 ☎
▶️▶️▶️ Viber, Whatsapp ili poziv ◀️◀️◀️

⚔️ Imamo na stanju mnogo PS5 i PS4 igara, kao i PS Plus, PSN dopune. ✊

⭕ Garancija ❗

⭐ Uvek smo tu da pomognemo oko instalacije. ⭐

ID Oglasa: #125563543
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.