slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

S3K - SuperBike - World Championship

499 din

Beograd | Rakovica
Korišćeno
12
1
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Tihomir - Igre Za Sony I Pc -
Član od 20.04.2015.
Svi oglasi
Originala DVD igra S3K - SuperBike -  World Championship Tko voli fantasticne SuperBike trke, onda je to ta igra uzbudljiva i veoma realna. 3 Razlicite klase motora, Superstock, Supersport i Superbike. Otkljucajte svetske masine, Dukati, Jamaha, Honda i uzivajte. 80 vozaca, 10 raznih naj imena proizvodjaca motorai 14 raznih staza. Miltiplejer do 16 igraca na netu. Igra je odlicno ocuvana, nigde ni crtice. Uputstva i sama igra na Engleskom jeziku i omot takodjer. Dobro pogledajte da li imate potrebnu konfiguraciju za igranje, lepo se vidi na zadnjoj strani omota. NE preprocuje se deci ispod 4 godine. Pogledajte koje jos sportske igre imam i ostale oglase. Na vise kupljenih diskova, uvek popust.        
ID Oglasa: #135368254
Informacije

8 godina besprekorne saradnje sa kupcima.   Sve igre na Diskovima. Sve igre Originalne, NE postoje kopije. Za sve sto zelite pitajte slobodno bez ikakvih obaveza.

Šaljem isključivo postekspresom.
Ime i prezime
Adresa
Poštanski broj
Broj telefona
Lično preuzimanje na Vidikovcu ili dogovor.

Pogledajte sve moje oglase.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.