slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Assassin's Creed Valhalla PS4 PS5

2.500 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
536
6
pre 13 dana
Odgovara na 3% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
0677666978 Viber Ili Whatsapp
Član od 19.08.2012.
Svi oglasi

✅ Igrica koja je oduševila! Povoljno!

Radnja igrice je smeštena u 9. vek, u Engleskoj koja je u tom periodu rascepkana na nekoliko nezavisnih kraljevina. Problem nastaje kada se Vikinzi iz Norveške odluče na invaziju Britanskih ostrva i pokušaju da tamo naprave i svoje naseobine. Nisu ni svi Vikinzi u istom timu – glavni lik Eivor će imati prilično nezgodne konkurente i u svojim zemljacima koji se nalaze u drugom klanu. Iako je Eivor nesumnjivo glavni lik ove priče, postoji mogućnost da izaberete sami pol lika, koji kasnije tokom igrice možete i promeniti.

Otključajte novo znanje, doživite kroz igru istoriju, nordijsku mitologiju, sudar paganskih bogova i Hrišćanstva, brutalne borbe, pljačke, očekivane i neočekivane sukobe, iznenađenja kojima se ne vidi kraj, istražujte i putujte starim anglosaksonskim kraljevinama i spremite se za intenzivnu avanturu koja će vas sveukupno impresionirati.

Zaslužite svoje mesto u Valhali!

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

                     ☎  0677666978  ☎ 
 ▶️▶️▶️  Viber, Whatsapp ili poziv  ◀️◀️◀️

⚔️ Imamo na stanju mnogo PS5 i PS4 igara, kao i PS Plus, PSN dopune.  

⭕ Garancija ❗ 

⭐ Uvek smo tu da pomognemo oko instalacije.  ⭐

ID Oglasa: #108587479
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.