slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Lego Marvel's Avengers + Lego The Hobbit PS4

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.614
9
pre 12 dana
Odgovara na 2% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Game Zone online
Član od 18.09.2019.
Svi oglasi

5 igara po datoj ceni .

Lego Marvel's Avengers
+ Lego The Hobbit
+ Ratchet and Clank
+ Subnautica
+ Horizon Zero Dawn

Lego Marvel's Avengers
Je akciona-avantura razvijena od strane TT Games-a. Komična i zarazna kao i sve Lego igre.
Prati radnju The Avengers, Avengers: Age of Ultron kao i Captain America: The First Avenger, Iron Man 3, Thor: The Dark World i Captain America: The Winter Soldier. Uključuje likove kao što su  Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Scarlet Witch, Quicksilver, Thor, Ultron, Loki, Winter Soldier, Falcon, Vision and War Machine. Sve ukupno uključuje preko 200 igrivih likova i 800 različitih poteza.

✅  Ratchet and Clank

Priča je pomalo izmenjena, toliko da bude sveža čak i najvećim ljubiteljima serijala koji je počeo davne 2002. godine. Radnja igre ima dosta dodirnih tačaka sa istoimenim filmom koji je izašao pre nekoliko nedelja (čije gledanje takođe preporučujemo). Najveća razlike je u tome što je ispričana iz perspektice Kapetana Qwarka. Očekujte brojne komične momente, kao i uvek. Akcioni elementi, platformski segmenti, sve je i dalje tu, tako da stari fanovi ne moraju da brinu. Tu i tamo naićićete na logičke probleme, ali oni neće previše uticati na samu dinamiku igre.  Okruženja kroz koje prolaze junaci su odlično dizajnirana i detaljnija nego ranije, ali najveću pohvalu zaslužuje kvalitet animacije likova .

   Subnautica

Zaroni u dubine vanzemaljskog sveta prepunog lepote i opasnosti. Pravi opremu, pilotiraj podmornicama i nadmudri divlji svet kako bi pronašaoi korale, vulkane, pećine i mnogo toga dok se trudiš da preživiš.

Sabnautica je podvodna avantura, smeštena na vanzemaljski vodeni svet. Masivni otvoreni svet prepun čuda i opasnosti te očekuje.

   Horizon Zero Dawn

Zemlja više nije naša.

Horizon Zero Dawn je uzbudljiva akciona RPG avantura, smeštena u ogromnom otvorenom svetu ekskluzivno za Playstation 4. Igru pravi studio Guerrilla Games.
Preuzimate ulogu lovca Aloy dok istražujte bujni dinamični svet naseljen misterioznim mehaničkim stvorenjima. Krenite u emotivno putovanje i otkrijte misterije plemenskih društva, drevnih artifakta i naprednih tehnologija koji će odrediti sudbinu planete i samog života.
Istraži živi bogati svet predivne prirode. Putuj kroz detaljne šume, zastrašujuće planine i ruševine civilizacije iz prošlosti, sve spojeno u svet koji je živ sa promenjljivim vremenskim sistemom i punim ciklusom dana i noći.
Protiv svih šansi.
Zakoračite u dubok, role-playing sistem koji vas nagrađuje i uključuje raznolike borbene taktike. Spojite primitivnu opremu sa naprednom tehnologijom i napravite naprave od kojih će lovac postati lovina. Razvij unikatne strategije da bi pobedio različite Mašine.
Misterije Starih.
Putem kroz svet punim čudnih artifakta i ruševina odključaj njegove najdublje misterije. Kako su Mašine zavladale ovim svetom i šta se desilo sa prošlom civilizacijom? Odgovor će oblikovati sudbinu Aloy, kao i sudbinu čovečanstva.
Borba puna akcije.
HZD nudi uzbuđujući borbeni sistem koji vam omogućava da preživite iako nemate šansi. Koristite šunjanje i agilnost da nadmudrite protivnika, zatim postavite zamke da ih uhvatite nespremne. Na kraju koristete svoja modifikovana oružija da završite svog protivnika.
Upoznajte Mašine.
Svet Horizon Zero Dawn je naseljen mašina svih oblika i veličina. Zastrašujuće vanzemaljske, ali opet poznate, ova stvorenja kombinuju mehaničku snagu sa organiskim osobinama i životinjskom agresivnošću.
Ispod su neke od mašina sa kojima ćete se susreti.

   Lego The Hobbit

Istraživanje kockacte Srednje zemlje je prava mala zadovoljavajuća avantura, koja odiše promišljenim dizanom. Onakva kakvu Hobit i zaslužuje. Kao i sve do sada i ove legice su krajnje privlačne i zabave i pružiće vam sate i sate zabave. U toku igre proživljavate avanture iz prva dva dela kultnog filma. Igra ima zabavan glavni quest, sa otvorenim svetom, na rapolaganju Vam stoji mnogo propratnih misija, raznih stvari koje treba sakupiti i slično.  Ako ste igrali Lego adaptaciju Gospodara prstenova, mapa će vam već biti poznata. Ovaj put mapa je značajno punija što je svakako dobar znak. Ono što su omašili u Gospodarima, ovde su itekako pogodili, a to je da Vas motiviše da istažite kompletnu mapu.

 

❗ Pogledajte Sve nase oglase ❗
      ✅   ❗ HIT CENE ❗  ✅
       ✊  SUPER AKCIJA  ✊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏩   0649700535   ⏪
✅   Viber, Whatsapp ili poziv  ✅

✨ Imamo na stanju mnogo PS5, PS4, PC, Xbox i
Nintendo Switch igara, kao i PS Plus, PSN dopune. . .  
⭕ Garancija.
⭐ Pomoc pri instalaciji.

ID Oglasa: #102977259
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.