slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Like a Dragon Infinite Wealth PS4 PS5

3.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
261
6
pre 7 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Game Zone online
Član od 18.09.2019.
Svi oglasi

Novi Yakuza.

 

Dva heroja, Ichiban Kasuga i Kazuma Kiriu, spojeni su rukom sudbine, ili možda nečim zlokobnijim. . . Živi u Japanu i istražite sve što Havaji mogu da ponude u ogromnoj RPG avanturi.

 

Osvoji besprekorno bogatstvo i postani kralj podzemlja!

Like a Dragon: Infinite Wealth radnja prati glavnog junaka, Ichiban Kasugua, bivšeg člana jakuza organizacije koji je izašao iz zatvora i suočava se sa izazovima ponovnog ulaska u društvo. Igrajući kao Ichiban, igrači će istraživati izmišljeni kvart Kamurocho u Tokiju, sukobljavati se sa različitim protivnicima i rešavati brojne misije. Borbeni sistem kombinuje realno vreme i taktiku, omogućavajući igračima da koriste okolinu i različite stilove borbe. Takođe, igra sadrži različite mini-igre i aktivnosti koje doprinose bogatom svetu igre.

 

S obzirom na svoju duboku priču, bogatstvo sadržaja i raznolike mehanike igre, "Like a Dragon: Infinite Wealth" nudi igračima nezaboravno iskustvo u svetu kriminala i moralnih dilema. Ova igra će privući obožavaoce dugogodišnjeg serijala tako i nove igrače, nudeći satima zabave i emotivno dubokim iskustvima.

 

❗ Pogledajte Sve nase oglase ❗
      ✅   ❗ HIT CENE ❗  ✅
       ✊  SUPER AKCIJA  ✊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏩   0649700535   ⏪
✅   Viber, Whatsapp ili poziv  ✅

✨ Imamo na stanju mnogo PS5, PS4, PC, Xbox i
Nintendo Switch igara, kao i PS Plus, PSN dopune. . .  
⭕ Garancija.
⭐ Pomoc pri instalaciji.

ID Oglasa: #93706735
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.