slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Crime Scene Investigation Fatal Conspiracy - PS3 igra

1.490 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
82
3
pre 4 dana
Odgovara na 50% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola KONZOLE - 064 4596555 online
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.  

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima.    

Testirana i pre samog postavljanja na oglas, u potpunosti je ispravna.  

Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog" 

OPIS IGRICE :  

Партнер са агентом ФБИ-а Генеом Хунтбијем у 5 повезаних случајева.  Обојица ће вам помоћи и изазовити вас у лову на краљицу кошнице, страшног господара дроге који можда стоји иза низа шокантних убистава.

Радите са својим ЦСИ партнерима на откривању фаталне завере која стоји иза злочина које истражујете.  Довест ћете у питање интегритет чак и сопствених ЦСИ саиграча јер се појаве сумње у инфилтрацију моћне криминалне организације.

Док истражује места злочина, анализира необичне доказе или прати преокрете приче, ЦСИ: Фатална завера потпуно је ново уживљавајуће искуство захваљујући интригантним случајевима написаним са ЦСИ ауторима емисија, ажурираном механизму за приказивање са реалистичнијим светлосним ефектима и побољшаним карактером глума и синхронизација усана са гласовима главних глумаца из представе.

Прикупљајте и анализирајте доказе најновијом технологијом попут ДНК анализе, микроскопске анализе и аудио / видео анализе и интервјуишу осумњичене и сведоке да бисте добили коначну истину!

ID Oglasa: #105463758
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.