slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

For Honor Marching Fire Edition + Tomb Raider Definitive PS4

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
760
7
pre 14 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Game Zone
Član od 18.09.2019.
Svi oglasi

2 igre po datoj ceni .

✅  For Honor Marching Fire Edition

For Honor je hack& slash video igra smeštena u srednjevekovni period. Možete igrati kao jedan od 3 lika pripadnika različitih frakcija - Legija, Izabrani i Rodjeni-za-rat. Tri frakcije predstavljaju vitezove, samuraje i vikinge. Različite klase imaju različite sposobnosti i oružja a likove možete urediti po vasoj želji npr. pol likova i oružje koje nose. Igrači se bore jedan protiv drugog sa oružjem poput sekira i mačeva. Tu su takmičarski multiplayer modovi u kojima se može takmičiti 8 igrača koji mogu biti podeljeni u dva podjednaka tima. Kada borba započne imaćete pomoć članova svog tima a poene koje osvojite ćete koristiti da eliminišite igrače drugog tima. Kada su svi eliminisani meč je gotov. Kada ubijete određeni broj neprijatelja uzastopce, dostižete novi nivo i dobijate Gozbe odnosno dodatne povlastice koje vam dozvoljavaju da dobijate dodatne poene i snage, započnete napad strelama ili katapultom ili da se izlečite.

✅    Tomb Raider Definitive

Tomb Raider    Igra otkriva sam početak Lare Croft i njeno sazrevanje od uplašene devojke do snažne i čvrste osobe koja zna kako preživeti. Priča započinje na brodu Endurance kojeg usred Tihog oceana pogađa silovita oluja i prepolovljuje ga u dva dela. Lara, zajedno s ostalim putnicima, preživi zahvaljujući izolovanom tropskom ostrvu koje se nalazi u blizini nesretnog događaja. Kako bi preživela, Lara mora krenuti u potragu za hranom i ostalim putnicima na ostrvu u gde divlje životinje predstavljaju opasnot. No, ostrvo skriva veću opasnot od samih životinja, grupu zlonamernih plaćenika koji žele ubiti Laru i sve preživele putnike. . .  

❗ Pogledajte Sve nase oglase ❗
      ✅   ❗ HIT CENE ❗  ✅
       ✊  SUPER AKCIJA  ✊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏩   0649700535   ⏪
✅   Viber, Whatsapp ili poziv  ✅

✨ Imamo na stanju mnogo PS5, PS4, PC, Xbox i
Nintendo Switch igara, kao i PS Plus, PSN dopune. . .  
⭕ Garancija.
⭐ Pomoc pri instalaciji.

ID Oglasa: #95928211
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.