slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Just Cause 4 + Injustice Gods PS4

2.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
211
4
pre 4 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Game Zone online
Član od 18.09.2019.
Svi oglasi
2 igre po datoj ceni

✅  Dobrodošli u južnoameričku državu Solis – gde žive konflikt, tiranija i ekstremni vremenski uslovi. U Just Cause 4 odmetnuti junak Riko Rodrigez dolazi u Solis da bi pronašao istinu o svojoj prošlosti po bilo koju cenu. Obucite odelo za letenje, ponovo upotrebite kuku za penjanje i spremite se da donesete oluju!  

   Injustice Gods Among Us PS4

   NetherRealm Studios je ovog proleća svoje fanove počastio novom borilačkom igrom. Skup superheroja iz univerzuma DC Comics, uz koje su mnogi od nas odrasli, spojen je u izvanrednu borilačku igru. Mnogi tvrde da je Injustice u stvari samo Mortal Kombat 9, prešminkan superherojima što apsolutno nije. Jeste da kretanje boraca i okruženje podseća na MK9, zato što koriste isti engine. Međutim, ove dve igre totalno su različite. Kao prvo i osnovno, za blok ne postoji taster, već se blokiranje vrši držanjem „ unazad” , kao i kod većine borilačkih igara.  Postoje tri tastera za udarce (slab, srednji i jak). Četvrti taster služi za specijalni potez koji je kod svakog borca specifičan. Borilišta su izvanredno urađena i moguće je korišćenje objekata koji se nalaze na njima. Tako je, na primer, moguće uzeti kontejner sa ulice i gađati protivnika, zatim iskoristiti luster ili teleport za prebacivanje s jednog dela mape na drugi, i slično. NetherRealm Studios je neke stvari uzeo od drugih igara i prvi put implementirao u svoje delo. To se, pre svega, odnosi na priskok i odskok (poznatiji kao dash-in, dash-out). Pored toga, bacanje je moguće odbiti ukoliko oba borca u isto vreme stisnu taster za bacanje. Injustice Ultimate Edition sadrži:

  • Dodatne borce Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zazanna, Scorpion (Mortal Kombat)
  • Preko 40 dodatnih karaktera
  • 60 S. T. A. R. Labs Missions
  • poseban soundtrack (Depeche Mode)

❗ Pogledajte Sve nase oglase ❗
      ✅   ❗ HIT CENE ❗  ✅
       ✊  SUPER AKCIJA  ✊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏩   0649700535   ⏪
✅   Viber, Whatsapp ili poziv  ✅

✨ Imamo na stanju mnogo PS5, PS4, PC, Xbox i
Nintendo Switch igara, kao i PS Plus, PSN dopune. . .  
⭕ Garancija.
⭐ Pomoc pri instalaciji.
ID Oglasa: #93709211
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.