slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Madden NFL 22 PS4

3.500 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
170
2
pre 7 dana
Odgovara na 10% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
0677666978 Viber Ili Whatsapp
Član od 19.08.2012.
Svi oglasi

✅   Madden NFL 22 je najnovije izdanje poznate simulacije američkog fudbala.

Novo izdanje donosi ne samo nove igrače, ažurirane rejtinge, aktuelne sastave ekipa, već i pregršt novina na polju gejmpleja - pogotovo u verziji za konzole poslednje generacije.

Tu je, za početak, unapređena atmosfera na tribinama. Publika će dinamički reagovati na dešavanja na terenu, a reakcije publike će potom uticati na tok utakmice. Još jedna novina je i uvođenje implus-metra, koji pokazuja koja ekipa trenutno igra bolje. Kada impuls dovoljno prevagne u korist jedne od njih, aktivira se M-faktor, bonus koji će uticati na celu ekipu dokle god zadrže impuls. To ne znači da je pobeda zagarantovana samo zato što ste u vođstvu - jedan dobro odigran napad i dalje može da preokrene situaciju naglavačke. Prednost domaćeg terena nije više samo psihološki koncept - kada igrate na svom terenu, imaćete opipljive dobiti koje će uticati na performanse vaše ekipe, impuls i odziv publike.  

Madden NFL 22, kao i njegov prethodnik, dozvoljava igranje u više režima.
Ako vam je upravljanje jednim igračem glavna zanimacija, Face of The Franchise i The Yard sada dozvoljavaju korišćenje istog lika u oba. U njima su sada dostupne nove klase, a igranjem ćete zarađivati reputaciju, koja se može iskoristiti za unapređivanje vašeg igrača.

Ukoliko vam je timski aspekt bitniji i više volite da upravljate celom ekipom, Franchise režim takođe donosi neke novine. Trenerskim i pomoćnim osobljem je sada moguće detaljnije upravljati, a oni će na osnovu učinka napredovati i otključavati nove veštine. Ukoliko poručite igru unapred, dobićete 20 Franchise Staff poena, koji će vam dozvoliti da ubrzate napredovanje svog osoblja.

Naravno, tu je i famozni Madden NFL Ultimate Team, koji vam dozvoljava da sakupljate igrače i učestvujete u online okršajima sa drugim igračima - za ovo će vam biti neophodna PS Plus pretplata (imamo i to). Pobedama u ovom režimu dobijate poene koji se potom mogu trošiti na kupovinu novih igrača, uglavnom u paketima od po nekoliko nasumično odabranih. Novinu na ovom polju predstavlja mogućnost podešavanja Superstar X-faktora u poluvremenu.

Sve u svemu, Madden NFL 22 je upravo ono što se očekuje od nove verzije serijala koji se osvežava jednom godišnje - aktuelan, unapređen i lepši nego ikad pre.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

                      ☎ 0677666978 ☎
▶️▶️▶️ Viber, Whatsapp ili poziv ◀️◀️◀️

⚔️ Imamo na stanju mnogo PS5 i PS4 igara, kao i PS Plus, PSN dopune. ✊

⭕ Garancija ❗

⭐ Uvek smo tu da pomognemo oko instalacije. ⭐

ID Oglasa: #121118268
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.