slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Sebastien Loeb Rally + MGS V Phantom Pain PS4

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
184
3
pre 9 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Game Zone online
Član od 18.09.2019.
Svi oglasi
2 igre po datoj ceni .

✅   Sebastian Loeb Rally

Na početku igre smešteni su u garažu gde kreirate svoj tim. Birate ime, prezime, zemlju (ima i Srbija! čime se mi iznenađujemo, o Bože. . . ), tablice, trkački broj, pa sve do šara na odelu i kacigi! Nakon toga se selite na test stazu koja je svojevrstan tutorijal. Postoje tri podloge na kojima ćete se voziti - asfalt, šljunak i zemlja.  Jedna od prvih stvari koje ćete primetiti su vidljiva oštećenja na vozilu koja se pojavljuju kad god zakačite ili udarite nešto na stazi. Oštećenja idu do tog nivoa da vam otpadaju vrata i branici, kao i gume, što će primetno uticati na vašu brzinu tokom dalje vožnje, kao i na kontrolu. izbor trka u kojima možete da učestvujete: od kratkih trka i celih sezona, karijere i puta do titule šampiona, do posebne sekcije zvane Sebastian Loeb Experience. Prva dva su jasna i standardna. Sve WRC staze su ubačene i verno prenesene u igru, sto je ukupno oko 300km puta. Pored njih ubačena je i specijalna Pikes Peak staza, na kojoj je Loeb naravno trijumfovao. Izbor vozila je na početku osrednji, ali možete ga povećati kroz igranje i DLCove. Takođe ćete imati opciju i iznajmljivanja vozila, ako biste hteli da probate neku trku za koju nemate kola potrebna da učestvujete. Na taj način su kreatori dozvolili igračima da sa manje muke imaju pristup nekim zadacima i stazama za koje bi im inače trebali sati i sati igranja karijere. AI je prilično surov i ne prašta greške čak i lakšim podešavanjima. Što se tiče mana svakako je grafika kaska par godina za današnjim igrama ovog tipa, ali iskreno ne umanjuje preterano draž za ovom igrom.

✅    MGS V Phantom Pain

Najnovije poglavlje Metal Gear serijala, dugo očekivani nastavak jedne od najboljih gaming frašniza, Phantom Pain vas stavlja u ulogu Big Bossa i središte Hladnog rata. Veliko igrivo prostranstvo, fotorealistična grafika i online modovi čine Phantom Pain igrom kojoj ćete se rado vraćati i obaveznim delom kolekcije svakog pravog gamera

❗ Pogledajte Sve nase oglase ❗
      ✅   ❗ HIT CENE ❗  ✅
       ✊  SUPER AKCIJA  ✊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏩   0649700535   ⏪
✅   Viber, Whatsapp ili poziv  ✅

✨ Imamo na stanju mnogo PS5, PS4, PC, Xbox i
Nintendo Switch igara, kao i PS Plus, PSN dopune. . .  
⭕ Garancija.
⭐ Pomoc pri instalaciji.

ID Oglasa: #94019585
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.