slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

The Last of Us Part II 2 PS4

1.800 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
999
8
juče
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
0677666978 Viber Ili Whatsapp
Član od 19.08.2012.
Svi oglasi

✅ Igrica koja je izazvala oduševljenje širom sveta! Povoljno!

Pet godina nakon njihovog opasnog putovanja preko post-pandemične Amerike, Ellie i Joel su se skrasili u gradiću Jackson. Život u društvu preživelih, pružio im je mir i stabilnost, uprkos konstantnoj pretnji od zaraženih i drugih očajnih preživelih.
Ali nasilni događaj prekida njihov mir i Ellie kreće na opasno putovanje u potrazi za osvetom i pravdom. Dok lovi odgovrne jednog po jednog, suočava se sa razornim fizičkim i emotivnim posledicma njenih dela.
Kompleksna i emotivna priča sa moralnim konfliktom u Elinoj neoumornoj potrazi za osvetom. Trag nasilja koje ostavlja iza sebe poljuljaće tvoja shvatanja dobrog i lošeg, heroja i antiheroja. Predivni, ali opet opasni svet, od mirnih planina i šuma, do zaraslih ruševina Sijetla. Suoči se sa novom grupom preživelih, nepoznatim terenom i užasavajućim evolucijama zaraženih. Zahvaljujući najnovijoj verziji Naughty Dog engine, smrtonosni likovi i svet su mnogo realniji i detaljniji. Napeta akcija i evoluirani sistemi igre doprinose osećaju borbe za život i opasnosti puta na kom se Ellie nalazi, kroz ovaj strašan svet. Oseti njenu očajnu borbu za preživljavanje kroz intenzivnu borbu, tečnu kretnju i dinamično skrivanje. Širok spektar oružija, predmeta koje možeš praviti i sposobnosti, pružaju ti mogućnost da personalizuješ Ellie svom stilu igre.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

                     ☎  0677666978  ☎ 
 ▶️▶️▶️  Viber, Whatsapp ili poziv  ◀️◀️◀️

⚔️ Imamo na stanju mnogo PS5 i PS4 igara, kao i PS Plus, PSN dopune.  

⭕ Garancija ❗ 

⭐ 
Uvek smo tu da pomognemo oko instalacije.  ⭐


ID Oglasa: #108638473
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.