• Konzole i igrice
  • Sony PlayStation
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Playstatio 4 Pro

PS4 je u prilicno dobrom stanju jedini sam vlasnik ...

190 €
Zamena moguća
0
0

postavljen

danas

Beograd

PlayStation 4

PlayStation 4 konzola sa dva bežična djostika. Igrice se kupuju ...

200 €
70
1

Beograd | Zemun

Idi na

Sony PlayStation

Na KupujemProdajem ćeš pronaći veliki broj Sony PlayStation konzola - neke od najnovijih modela kao što je PlayStation 5, ali i klasične a i dalje popularne PS4 i PS3. Bez obzira da li si strastveni gejmer ili novi u svetu gejminga, na KP ćeš pronaći odgovrajuću konzolu.

Izbor Sony PlayStation konzola na KupujemProdajem

Bez obzira da li tražiš najnoviju Sony PlayStation 5 konzolu, PlayStation 4, ili tražiš pristupačniju opciju kao što je PS3, KupujemProdajem ti nudi raznovrsne opcije. A pored samih konzola, pronaći ćeš i veliki izbor igara i drugih dodataka. Iskoristi polje za pretragu kako bi suzio ponudu na oglase koji te najviše zanimaju. Tako, na primer, možeš pretraživati “Sony PlayStation FIFA 24” , "Joystick za Sony", "PlayStation plus PS+" i slično. Takođe, koristi filtere da pretragu suziš na nove ili polovne konzole, definišeš željeni rang cene ili na primer, izabereš mesto u kome bi voleo da kupiš Sony PlayStation konzolu.

Prodaja Sony PlayStation konzola na KupujemProdajem

Postavi oglas sa dobrim fotografijama i svim važnim informacijama o konzoli, na primer, model, memoriju, stanje i priložene igre ili dodatke. Odnosno, u opisu oglasa navedi sve informacije koje kupcu mogu pomoći da donese odluku o kupovini.

Ukoliko želiš da dodatno istakneš svoj oglas, aktiviraj neku od KP Promocija i čekaj upite.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.