slika
slika
slika
1 od 3

Oculus Go android Virtual Reality Headset uvoz Swiss

500 €

Kragujevac
Korišćeno
942
9
pre 9 dana
Odgovara na 55% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dexygagychde Nisam U Srb Infdm
Član od 16.07.2013.
Svi oglasi
Oculus Go  donete iz inostranstva u full opremi bukvalno kao NOVE!  Kristalno čista , optika i najsavremenija 3D grafika čine da vaše slušalice izgledaju više kao lični bioskop.    Upoznajte se u VR-u sa prijateljima i obožavaocima iz celog sveta da biste pratili sportove uživo, koncerte , igrajte igrice , surfujte intrrnetom ili samo gledajte  svoju omiljenu TV emisiju. Prenosiv i jednostavan za upotrebu -  Doživite prenosivi android sve-u-jednom VR. To znači da nema računara, telefona, žica ili problema. Kontroler - Kontrola bez napora. Bilo da se radi o navigaciji do vaših omiljenih emisija ili do neke daleke zemlje, intuitivni kontroler čini dolazak tamo lakim i jednostavnim načinom upotrebe. Samo skenirajte QICODE i skinite app sa playstora  i napravite vaš nalog možete se login i putem fb i  doživite virtualnu stvarnost.


Lično preuzimanje uz predhodnu najavu u BG-u.
Bulevar Nikole Tesle radnim danima osim vikenda.



Samo da napomenem roba je POLOVNA  osim ako nije naznaceno "NOVO " i svaka reklamacija  i pravo na negativnu ocenu STOP!   

Stanje predmeta možete videti na slikama, ako vas nešto interesuje - pitajte putem kp poruka.

Molim kupce kojima ne odgovaraju uslovi da ne ulaze i prate moje oglase.

**MOLIM KUPCE DA ME OCENE NAKON ZAVRŠENE KUPO-PRODAJE** 

Oko svega je moguć dogovor - korekcija cene  ako je komunikacija normalna. Vređanje i druge stvari neću tolerisati i automatski blok lista.

Hvala!               
ID Oglasa: #136706821
Informacije
NAPOMENA!

Svako eventualno odustajanje ili vracanje pošiljke automatski negativna ocena i blok !

Napomena! Članovima KP bez pozitivnih ocena i tek registrovanim ne saljem pouzecem.

"Vreme  je ključan faktor"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.