Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Konzole i igrice > Xbox | Igrice

slika
slika
slika
slika
1 od 4

Mass Effect XBOX 360 2xDVD

1.000 dinFiksno

Niš
Korišćeno
46
1
pre 4 dana
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi

Mass Effect   XBOX360  2xDVD


Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom

 

Igra je na engleskom jeziku


BIOWARE JE SVOJ DEO POSLA URADIO NA DOSLOVNO FANTASTIČAN NAČIN: MASS EFFECT JE IGRA KOJA SA SADRŽINSKE, KONCEPTUALNE, MEHANIČKE, PRODUKCIONE I SVAKE DRUGE FIZIČKO/FIZIOLOŠKE STRANE U POTPUNOSTI ODUŠEVLJAVA.

Epska priča prvom ljudskom SPECTRE operativcu, usisanom u vrtlog nepoverenja starijih rasa galaktičkog saveta i globalne apokalipse čiji se obrisi naziru iza horizonta, i pri ponovnom igranju u potpunosti pleni. Dizajnersko majstorstvo u kreaciji apsolutno ubedljivog okruženja, protagonista i antagonista sa uverljivim motivima dopunjeni su satima i satima dijaloga, odrađenih od strane profesionalnih glumaca. Zaplet u igri, gluma i produkcione vrednosti kvalitetniji su od većine naučnofantastičnih filmova u poslednoj deceniji, što je osnovni i najbitniji kvalitet ove vanserijske igre.

Radi na XBOX360 i na XBOX One konzolama

xb1 xbox 360 igra

ID Oglasa: #131628949
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.