slika
slika
slika
slika
1 od 4

The Evil Within XBOX ONE

950 dinFiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
90
3
pre 4 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi

The Evil Within  XBOX ONE


Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom

 

Igra se može igrati na:

- nemačkom

- španskom

- italijanskom

- francuskom  jeziku

 

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!

 

NAKON MASOVNOG SKRETANJA SERIJALA HOROR ŽANRA U AKCIJSKE VODE, TVORAC RESIDENT EVILA SE SA THE EVIL WITHINOM VRAĆA IZVORNOJ IGRIVOSTI. AKO STE ŽELJNI STRAHA, RED JE DA SE OKUŠATE U  THE EVIL WITHINU.

Reč je o survival hororu fokusiranom na zastrašujuću atmosferu za šta je zaslužan Shinji Mikami kojeg mnogi smatraju začetnikom spomenutog žanra.  Sama priča vodi nas u paralelni svet čudovišta i zamki u kojem uz koriščenje ograničenih resursa valja preživeti, te usput razotkriti misteriju postojanja ovog pakla.  Premisa je ista, igrači se obračunavaju sa hordama nemrtvih, mada ono što je drugačije u ovoj igri je da zombiji ne umiru nakon nekoliko metaka. Naprotiv, oni su ovde skoro neuništivi i igrači će morati dobro da razmisle da li da se tuku ili da beže. Ono što takođe razlikuje The Evil Within je nivo ekstrema koji ćemo imati prilike da vidimo, posebno u domenu nasilja, mučenja i kasapljenja, a pored ovih standardnih premisa horor igre, takođe će nastojati da uplaši igrače i psihološkim aspektima horora.  Priča počinje kada detektiv Sebastian Castellanos-a i njegove partneri stignu na mesto gde se odigralo masovno ubistvo, nad kojim se ubrzo nadvila nepoznata sila i ubila sve policajce osim njega. Sebastian biva napadnut i ubrzo gubi svest, a kada dođe sebi shvata da je okružen čudovištima i da nekako mora da pobegne odatle. Definitivno ova igra je primer sjajnog horora, kakvog smo mogli i da očekivamo od idejnog tvorca Resident Evila, Shinji Mikami-ja, koji je odveo žanr u novom smeru, smeru koji neće štedeti igrače.

 

Zamene ne radim

 

Radi na XBOX One

XB1 igra

ID Oglasa: #135587310
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.