slika
1 od 1

MICROBE lift cleaner 473 ml

1.450 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
331
8
pre 9 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sasa
Član od 21.10.2011.
specijalno razvijeni proizvod za pripremu bakterija za upotrebu u morskim i slatkovodnim akvarijumima. Sadrži posebne bakterije, celulozne komponente i odabrani biološki akcelerator koji se čine efikasnom kombinacijom za smanjenje organskog otpada u akvarijumu.

Karakteristike i prednosti:

Smanjuje i vezuje hranljive sastojke, uključujući fosfate
Čisti zemlju
Smanjuje izvore nitrata i fosfata u zemlji i stenama
Brzo i prirodno uklanjanje mulja i tla
Eliminiše štetna gasovita jedinjenja
Postiže trajnu kristalno čistu vodu
Sadrži prirodne sojeve bakterija iz područja mangrova
Zasnovano na organskoj osnovi i mikrobno
Ima 80% brže od komercijalnih bakterijskih proizvoda
Ako se organske čvrste materije akumuliraju ili rastvaraju na zemlji u akvarijumu, otrovni gasovi i njihovi nusproizvodi se ispuštaju u akvarijum. Ovi gasoviti nusproizvodi ugrožavaju ribu i biljke.

Sredstvo za čišćenje podloge uklanja ove organske čvrste materije, smanjujući i eliminišući potencijalno štetna gasovita jedinjenja, i pomaže održivom čišćenju akvarijuma.

Preporučuje se za upotrebu sa svim proizvodima Microbe-Lift.

Doziranje

Zagađeni akvarijum:
U slučaju vidljivih nakupina mulja i ostataka unesite svakih 14 dana dve kašičice (10 ml) na 40 litara dok se podloga ne očisti. Zatim sledite šemu održavanja. Održavanje: Dajte jednom mesečno kašičicu (5 ml) na 40 litara kako biste sprečili nakupljanje mulja i ostataka.
ID Oglasa: #110537137
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.