slika
1 od 1

Sera Med Nematol 10ml

1.490 din

Novo
Beograd | Vračar
174
4
pre 14 dana
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aqua Zoo Shop online
Član od 28.02.2017.
kp izlog

Kondicioner za vodu protiv Camallanus, Capillaria i drugih Nematoda Kondicioner za vodu za pouzdano i nježno uklanjanje parazitskih okruglih crva (nematoda) u slatkovodnoj i morskoj ribi. Nematode kao što je Camallanus sp. , Capillaria sp. i discus pinworms (Oxyuris sp. ), mogu postati ozbiljan problem koji često ostaje nezapažen dugo vremena osobito u slatkovodnim akvarijumima. Posebno su često inficirani ciklidi. Beskičmenjaci kao što su škampi i rakovi ne podnose tretman Sera med Professional Nematol® Novi senzacionalni Sera med Professional Nematol je prvi lek protiv valjkastih crevnih parazita (nematode), koji se slobodno prodaje. Bazira se na patentiranoj otopini amemektin kompleksa, visoko efikasnan i jednostavan za doziranje. Sera med Professional Nematol je presvega efikasan protiv Camallanus i valjkastih glista roda Capillaria, koje najviše napadaju diskuse i skalare. Efikasno deluje i protiv glista iz roda(Oxyurida), sa kojima se suočavaju odgajivači diskusa. Lek uništava i male kopepode, koje paraziti Camallanus trebaju kao srednje domaćine. Rezultat: Ribama neškodljiv visoko efikasan lek, koji se može prodavati u pet šopovima. Lek je tečnost i tako je jednostavan za precizno doziranje. Simptomi riba sa glistama (Capillaria): riba potemni riba neuzima hranu i drži se u ćošku akvarijuma postane mršava beo, sluzast izmet Simptomi su slični hexamiti, mada lek za Hexamito nemaju učinka. Tada obično postoji Capillaria. Uputstvo za upotrebu 1ml seruma na svakih 40l vode. Za vreme tretmana ukloniti biološke filtere, aktivni ugalj i UV lampe. Posle dva dana promeniti 80% vode iz akvarijuma. Postupak ponoviti posle deset dana da bi se uništili paraziti koji su se u medjuvremenu izlegli iz jaja.

Dostava na uzoj teritoriji grada Beograda je 250 din bez obzira na tezinu paketa i vršimo je sopstvenim prevozom u skladu sa dogovorom.   Dostava za Srbiju po važećem cenovniku Post Expres-a.

 Rok isporuke 1-3 radna dana.

Aqua zoo shop

Maksima Gorkog br.25 , Vracar

061/388-999-8

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak      09,00-20,00

Subota                           09,00-18,00

Nedelja                          09,00-15,00

aquazooshopbg@gmail. com

ID Oglasa: #108235289
Informacije


BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE ZA IZNOSE PREKO 6000 DIN I PAKETE TEZINE DO 10 KG. ! ! !

Za Beograd dostava svakog radnog dana i subotom od 18,00 do 21,00 našom dostavnom službom po ceni od 250din.   Za iznose preko 3000 din dostava za Beograd je BESPLATNA! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.