slika
slika
1 od 2

Tropica Plant Growth Prem Fertiliser 5000ml

13.200 din

Beograd | Vračar
Novo
616
2
juče
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aqua Zoo Shop online
Član od 28.02.2017.
Svi oglasi

 

Karakteristike:   

  • Ne sadrži azot  i fosfor.
  • Premium Fertiliser sadrži hranjive meterije koje biljke troše brzo i trajnom upotrebom sprečavate zastoj u rastu bilja  i probleme sa algama.
  • Pošto ne sadrži azot i fosfor prihrana je idealna za akvarijume sa malim i srednjim masama bilja i velikim brojem riba, kao i za jače ubiljene akvarijume gde akvarista želi sam nadzirati dodavanje azota i fosfora.
  • Zbog posebne homogene strukture prihrana je pogodna za automatizovane sisteme sa dodavanjem prihrane kroz različite tipove dozirnih pumpi.

 

Primena:  
 

  • Premium Fertiliser se koristi nedeljno nakon promene vode. Posebno vakum pakovanje omogućava precizno i jednostavno doziranje. Preporučava se dodavanje 5 ml na 50 l vode nedeljno ili u skladu s potrebama svakog akvarijuma.
  • Svetlo lišće i slab rast su često su glavni pokazatelji nedostatka hranjivih materija. Najuočljivije je kod biljke Echinodorus Bleher, koja je jedan od prvih pokazatelja manjka mikroelemenata.
  • Redovna upotreba i pravilno doziranje Premium Fertiliser prihrane vratiti će bujno zeleno lišće biljaka, ali to nije lek kod biljaka gdje već ima odumrlog lišća, to lišće je potrebno odmah ukloniti iz akvarijuma.
  • Za kvalitetno održavanje se preporučuje redovna izmena vode u akvarijumu - najmanje 25% vode u 7-14 dana.
  • Ako se pojave problemi sa neželjenim algama preporučuje se povećati interval i količinu izmene vode (ali ne više od 50% - osim u ekstremnim slučajevima), te sađenje brzorastućeg bilja kao što je bilje u rodu Hygrophila,  Vallisneira,  Egeria. . .

Dostava na uzoj teritoriji grada Beograda je 250 din bez obzira na tezinu paketa i vršimo je sopstvenim prevozom u skladu sa dogovorom.   Dostava za Srbiju po važećem cenovniku Post Expres-a.

 Rok isporuke 1-3 radna dana.

Aqua zoo shop

Maksima Gorkog br.25 , Vracar

061/388-999-8

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak      09,00-20,00

Subota                           09,00-18,00

Nedelja                          09,00-15,00

aquazooshopbg@gmail. com

ID Oglasa: #73608587
Informacije


BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE ZA IZNOSE PREKO 6000 DIN I PAKETE TEZINE DO 10 KG. ! ! !

Za Beograd dostava svakog radnog dana i subotom od 18,00 do 21,00 našom dostavnom službom po ceni od 250din.   Za iznose preko 3000 din dostava za Beograd je BESPLATNA! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.