slika
1 od 1

Biogance: Šampon za oštrodlake pseTerrier Secret, 250 ml

1.170 din

Čurug
43
1
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
MJ264346

Šampon za pse
Dubinski čisti, učvršćuje i jača dlaku
Namenjen oštrodlakim rasama

Terier Secret je specijalno formulisan šampon, sa ekstraktima limete, žalfije i provitaminima, koji dubinski čisti, učvršćuje i jača dlaku bez omekšavanja njene prirodne teksture. Namenjen oštrodlakim rasama.
Upotreba: Nanesite na vlažno krzno, nežno utrljajte i isperite. Ponovite postupak i sačekajte 2 minuta pre ispiranja. Izbegavajte kontakt sa očima.
Biogence je prva francuska linija za higijenu i negu ljubimaca, direktno inspirisana prirodom i posebno formulisana sa prirodnim i organskim aktivnim sastojcimakoji štite naše ljubimce i životnu sredinu.
Ne sadrži parabone, fenokietanole, životinjska ulja i veštačke boje. Efikasni i prirodni proizvodi neguju krzno ljubimaca i smanjuju rizik od nastanka alergija.
Biogance je dinamična kompanija u kojoj veterinari, farmaceuti i hemičari kombinuju svoju stručnost za veću dobrobit naših ljubimaca.
ID Oglasa: #106898029
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.