slika
1 od 1

Biogance: Šampon za zečeve My Rabbit, 150 ml

930 din

Čurug
Novo
66
1
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

MJZ02

Šampon namenjen zečevima
Blago čisti i neguje
Sa blagim mirisom kokosa
Sa ekstraktom masline
Ne sadrži paraben, silikon i fenoksietanol
Zapremina: 150 ml

Šampon namenjen zečevima. Blaga formula šampona omogućava nežno čišćenje, sadrži prirodne, organske sastojke i ostavlja prijatan i blag miris kokosa. Sadrži ekstrakt masline koji neguje kožu i štiti je od isušivanja.
Šampon ne sadrži paraben, silikon i fenoksietanol.
Upotreba: Nanesite na vlažno krzno, nežno utrljajte i isperite. Izbegavajte kontakt sa očima.
Biogence je prva francuska linija za higijenu I negu ljubimaca, direktno inspirisana prirodom i posebno formulisana sa prirodnim I organskim aktivnim sastojcima koji štite naše ljubimce i životnu sredinu.
Ne sadrži paraben, fenoksietanol, životinjska ulja i veštačke boje. Efikasni i prirodni proizvodi neguju krzno ljubimaca i smanjuju rizik od nastanka alergija. Biogance je dinamična kompanija u kojoj veterinari, farmaceuti I hemičari kombinuju svoju stručnost za veću dobrobit naših ljubimaca.

ID Oglasa: #106899832
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.