slika
slika
1 od 2

WAHL masinica za sisanje pasa KM10

32.000 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5.436
43
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Prodaja
Član od 25.07.2014.
Svi oglasi
-novo-novo-novo
wahl masinica za sisanje pasa
model km10

MOTOR IZRAĐEN PO NAJNOVIJOJ TEHNOLOGIJI!

Vek trajanja motora 10.000 radnih sati.

Profesionalna mašinica za šišanje ljubimaca. Postiže maksimalne profesionalne rezultate. Kompaktan WAHL uređaj izuzetno male težine i vrhunske snage. Maksimalna izdržljivost i postojanost zahvaljujući motoru proizvedenom po najnovijoj tehnologiji. Motor je tih i veoma snažan.

Uređaj pri radu razvija maksimalnu snagu koja se postiže kroz prenos snage i smanjen razvoj toplote, zahvaljujući novoj tehnologiji motora sa permanentnim magnetom. Vidno duži radni vek i krajnje visoka postojanost uređaja od preko 10.000 radnih sati!

Dva nivoa brzine do 30000 i 37000 RPM razvijena u cilju uštede vremena šišanja i brijanja osetljivih mesta. Oblo kućište olakšava optimalni prolazak dlake čime se povećava brzina šišanja.

Minimalno naprezanje i nizak nivo opterećenja zglobova, što je potvrđeno od strane eksperta iz oblasti ergonomije. Uređaj impresionira svojom lakoćom, dizajnom i odličnom raspodelom težine.

Izuzetno dobro naleže u šaku, a zaštitni sloj sprečava da uređaj klizi, što stisak čini čvrstim i sigurnim, a rukovanje lakšim. U potpunosti odgovara intenzivnim potrebama rada u salonima.

Izuzetno tih uređaj, koji „ klizi“ dok šiša, prilagođen profesionalnim zahtevima istaknutih stilista koji rade sa ljubimcima. Ujednačeno šišanje u svim slučajevima, zahvaljujući kontroli brzine.

Sistem brze zamene noževa sa dugmetom za lako menjanje i čišćenje.

Lagan i izuzetno fleksibilan kabl za napajanje, dužine 4,2 m, omogućava širi prečnik površine kojom se krećete pri radu. Izuzetno otporan i fleksibilan – potvrđeno na testu fleksibilnosti.

Otporan i jak metalni prsten za vešanje, što doprinosi uštedi prostora.

Prekidački izvor napajanja koji doprinosi uštedi energije, niske voltaže. Viši nivo bezbednosti kako za korisnika tako i za ljubimca.

DC motor sa permanentnim magnetom,

Režim rada: 100 – 240 V, 50 – 60 Hz

Zamenjivi setovi noževa

Težina 350g

Dimenzije 195 x 53 x 48,5 mm

3,000/3,700 rpm/min. , 2 brzine

Okrugli kabel dužine 4,2m

Potrošnja struje: 24W
ID Oglasa: #58152388
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.