slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Elektricni ostranjivac dlaka za kucne ljubimce

1.199 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
934
9
pre 6 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Електрични одстрањивач длака за кућне љубимце, преносни уклањање длака са мачака и паса Масажа за чишћење Масажа за чишћење плутајуће длаке за кућне љубимце са длаком

Погодно за: мачиће, штенад, кућне љубимце са крзном

Карактеристике производа

1. При чишћењу длака кућних љубимаца, глава од меке гуме такође може масирати кућне љубимце.

2. Очистите џемпер да бисте уклонили перут.

Изаберите нашу сису за кућне љубимце како би се она могла бринути о вашем љубимцу и решити хигијенска питања вашег љубимца.
ПРЕНОСНИ ДИЗАЈН: Наш електрични одстрањивач длака је само 20 к 12 к 7,5 цм и тежак само 0,2 кг.  Лаган је и лак за ношење, па га можете понијети са собом у било којој прилици, погодан за путовања.  Помоћу наше четке за кућне љубимце можете свог кућног љубимца држати код куће.  Одржава кућне љубимце здравима.

Једноставан за употребу】 Да бисте покренули наш епилатор за кућне љубимце, потребне су вам само три АА батерије (нису укључене).  Бежични дизајн вам омогућава чишћење из сваког угла без ограничавања рада и кретања.  Ово је врло једноставан дизајн.

Уштедите време и брините】 Наш професионални одстрањивач длака за кућне љубимце може смањити губитак длаке у кућним љубимцима.  Тример за чишћење лепоте може се користити за уклањање опуштене длаке са кућних љубимаца, одржавајући кућу чистом.  Помаже вам да смањите проблеме у животу и смањите време.

Дизајн високог квалитета】 Ергономски дизајн руковања омогућава вам лако држање и управљање прекидачем кроз уређај за усисавање косе.  Партицлес Честице гуме и погодно руковање. 】 При чишћењу длаке кућног љубимца, глава меке гуме такође може масирати љубимца.

Погодно за сваког кућног љубимца: Алат за уклањање длака погодан је за мале и велике расе паса.  Четку можете користити на грубом, глатком, кратком или дугом крзну.  Ергономски дизајн руковања врло је удобан и има неклизајући ефекат.  Можете лако очистити косу љубимца, поспешити циркулацију крви и масажу.

Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj:
062/613-565 B@mbi Shop
Slanje se obavlja Post Expressom
Moguce licno preuzimanje u Beogradu
Svaki dan novi oglasi
Pogledajte nase ostale ponude. . .
B@mbi Shop
ID Oglasa: #110936927
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.