slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Nobleza podloga za pse koja hladi 50x60

2.400 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
1.526
13
pre 8 dana
Odgovara na 36% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Željko
Član od 15.03.2018.
Svi oglasi
Novo
uvoz iz Francuske
Za kupovinu na vise iz  svih mojih oglasa direktna pogodba
  • Ako pronadjete "novi" proizvod po nizoj ceni, molimo vas da nas kontaktirate kako biste nas obavestili i time promenili cenu.

  • Селбст 【Самохлађење】 Унутрашњи материјал наше псе за хлађење је 100% нетоксични самохлађујући гел, безбедан за људе и животиње.  Глат за хлађење активиран притиском делује тако што апсорбује, опушта и умирује топлоту вашег пса без смрзавања или хлађења.
  • Ланг 【Издржљив и сигуран】 Направљен од висококвалитетног полиестера, овај пас за хлађење је отпоран на огреботине, отпоран на хабање и издржљив.  Његов гел за хлађење је високог степена сигурности, без иритација.
  • ❄ 【Лако се чисти и складишти】 Само пошкропите мало воде по површини, обришите је меком четком или сунђером, без даљње неге.  Простирка је склопива, што је погодно за одлагање или ношење на отвореном и путовања.
  • Мат 【Мултифункционална】 Ова простирка за хлађење паса величине 50к60цм погодна је за различите величине мачака и паса, штитећи их од прегревања и дехидрације овог лета.  Може се користити у креветима за псе, кутијама, одгајивачницама, софи, подовима или на задњем седишту вашег аутомобила.  Делује не само као простирка за псе, већ и као јастук, јастук за седиште или рачунар за хлађење.
  • 【【Савет】 Иако је простирка за хлађење гел отпорна на огреботине, он се не може жвакати.  Ако имате било каквих питања, слободно нас контактирајте и радо ћемо вам помоћи.

Ps ovo je prevodjeno guglprevodiocem. nemam vremena da uskladjujem prevod.   
Odricanje od odgovornosti:  Iako nam je cilj da damo tačne informacije o proizvodu, to je predviđeno od strane proizvođača, dobavljača i drugih, i nije potvrđena od strane nas.    
Kome treba razumece o cemu se radi
Postoji mogucnost placanja karticama master i amerikan
Pogledajte sve moje oglase
ID Oglasa: #85461271
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.