slika
1 od 1

Rogz: Am za pse Trendy Wrapz Black Bones, XS

1.460 din

Čurug
243
11
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog
MJRORWR520A

Am za pse
Namenjen za male rase
Napravljen od kvalitetnog poliestera
Sa mrežastom postavom
Udoban za nošenje
Propušta vazduh
Sa plastičnom kopčom i prstenom za povodac

Am namenjen malim psima, napravljen je od izuzetno kvalitetnog poliestera, i poseduje mekani deo materijala u predelu grudi i vrata. Veoma je udoban za nošenje, tako da pas može sedeti, ležati i igrati se po ceo dan u njemu.
Veoma lepo prijanja uz telo psa i propušta vazduh kako ne bi došlo do pregrevanja. Poseduje plastičnu kopču,  metalni prsten za kačenje povodca i mrežastu postavu.

Am za pse Trendy Wrapz Black Bones XS Dimenzije vrata: 180mm Obim: 270-340mm
Za rase kao što su: Yorkie, Maltezer, Chihuahua

ID Oglasa: #107258407
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.