slika
1 od 1

Furminator: Šampon za štence Ultra Premium Puppy, 251 m

930 din

Čurug
130
5
pre 6 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
ZHFUR691441

Šampon za štence
Za sve tipove krzna
Ne isušuje dlaku
Neguje kožu
Izbalansirana pH vrednost
Ne sadrži paraben i veštačke boje
Zapremina: 251 ml


Šampon Premium Puppy namenjen je štencima svih tipova krzna, od 6- te nedelje starosti.
Izbalansirana i blaga formula uklanja nečistoće sa krzna, bez isušivanja dlake. Izbalansiran sastav i pH vrednost šampona omogućavaju efikasno čišćenje krzna a u isto vreme negu osetljive kože šteneta.
Šampon je obogaćen ekstraktom kamilice i aloja vere i potpuno je neškodljiv za štence. Čak i ako se dogodi da šampon, prilikom kupanja, dospe u oči ili usta šteneta neće izazvati nikakav neželjeni efekat.

Ne sadrži paraben i veštačke boje.

Sastav: Voda, površinski aktivne supstance, ekstarakt kamilice i aloja vere, ekstrakt nevena, lista papaje,  vitamin A, vitamin E, proteine pšenice i ovsa, ulje semena suncokerta, parfeme, konervans i soli.

Način upotrebe:
Na vlažno krzno nanet dovoljnu količinu preparata. Utrljavati nekoliko minuta. Dobro isprati. Za potpuni efekat sjaja dlake i nege kože preporučuje se korišćenje Premium Dog šampona.

ID Oglasa: #107430808
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.