slika
slika
slika
slika
1 od 4

Rukavica za kupanje pasa

999 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
360
11
pre 5 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trader Shop
Član od 21.07.2014.
Svi oglasi
Rukavica za kupanje ljubimca je idealna zato što:

Ova specijalna rukavica ima u sebi ugrađeno crevo za kupanje i ima instalirane prskalice sa silikonskim kuglicama.

Ovaj ručni tuš možete da povežete i sa baštenskim crevom, a možete ga koristiti i u kupatilu. Nema ograničenja, možete da kupate vašeg ljubimca gde god poželite!

Konačno će i vaš ljubimac uživati u kupanju, jer će ono postati zabavno. Ovo važi i za pse koji ne vole da se kupaju. Više se neće plašiti tuša i mlaza. Ova rukavica je nežna i prilagođena je psima sa dugom i kratkom dlakom.

Osim temeljnog čišćenja od bakterija, stare dlake i prljavštine, ova rukavica služi i za masažu vašeg ljubimca. Ljubimac će uživati i kupanje mu više nikada neće biti stresno.

Ova rukavica se brzo i jednostavno čisti, dovoljno je samo da je istrljate sredstvom za čišćenje i isperete mlakom vodom.

Kada spojimo rukavicu i prskalicu dobijamo savrršenu kombinaciju za kupanje i masažu.

Vaš pas će uživati u svakom trenutku i što je najvažnije – biće miran i zadovoljan.

Ovom rukavicom lako ćete očistiti svu nagomilanu prljavštinu. Možda vaš pas obožava da se valja u travi, voli da trči po blatu, nije obazriv kada je u pitanju asfalt i prašina. Ne treba da mu ograničavamo slobodu, ali ne treba ni da ga pustimo da bude prljav. Jednim kupanjem, sve se to da rešiti na jednostavan i brz način.

Nema grebanja, nema čupanja dlake, nema neprijatnosti.

Slanje brzom postom!
Mogucnost licnog preuzimanja u Beogradu!
ID Oglasa: #113013074
Informacije
  • Mogućnost ličnog preuzimanja u Bloku 70 na Novom Beogradu od 10-22h, ako planirate taj dan da dodjete posle 16h potrebna je najava najkasnije isti dan do 15h da bi se roba obezbedila.
  • Pakete šaljemo uglavnom Bex kurirskom, poštarina je 400
  • Od 10- 22h se javljamo na pozive
  • Vršimo zamenu robe
  • Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.