slika
1 od 1

Sliker četka srednja Moser

1.250 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
78
8
pre 3 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Sliker četka srednja Moser: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 12mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Ručka je presvučena gel uloškom koji se ugiba spram Vaših prstiju te savršeno odgovara za svakoga. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Sliker četka srednja Moser je napravljena u kombinaciji zelene i sive boje.

Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca, ali morate paziti da ne ogrebete kožu ljubimca zupcima. Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 12mm, napravljeni od nerđajućeg čelika.

Sliker četka srednja Moser ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 9,5×5,5cm. Jastuče je crne boje. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15. U ponudi imamo istu četku u još dve veličine- kao malu i veliku.

ID Oglasa: #130643188
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.