slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Ogrlica za dresuru pasa, Teletakt dometa PATPET p-collar 320

5.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
200
1
pre 4 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
Opis

S PATPET P320 300M ogrlicom za daljinsko obučavanje pasa možete pomoći svom voljenom psiću da ostane pri najboljem ponašanju. Omogućuje vam da joj pošaljete sigurnu, ali nepogrešivu poruku kada radi nešto što nije u redu. Daljinski upravljač prilagođen korisniku omogućuje vam birajte između iritantnih zvučnih signala, vibracija ili blagih električnih udara različitih razina intenziteta-i upozorava vas kad stimulacija može postati malo prejaka za vašeg krznenog prijatelja. I upravljačka jedinica i ovratnik napajaju se dvosatnim brzim punjenjem litij-polimerne baterije i imaju domet 300 metara.

Ključne prednosti

Birajte između glasnih zvučnih signala, 8 razina vibracija i 16 razina blagog strujnog udara kako biste spriječili loše ponašanje.

Upozorenje na više od 8 razina stimulacije daje vam do znanja da li intenzitet možda postaje previsok.

Domet prijenosa od 300 metara prikladan je za većinu malih dvorišta.

Odašiljač je otporan na kišu, a ovratnik je vodootporan-oba se napajaju 2-satnim litij-polimernim baterijama za brzo punjenje.

Mekani najlonski ovratnik udoban je i diskretan.

Što je uključeno

Prijemnik i podesiva ogrlica, daljinski odašiljač, (4) kontaktne točke, (4) vodljivi silikon, USB kabel za punjenje, narukvica, ispitno svjetlo, metalni lim i korisnički priručnik.

Mjere opreza

Promjenite ogrlicu svaka dva sata, koristite je ne više od 12 sati dnevno.
ID Oglasa: #122717325
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.