slika
1 od 1

Češalj za podizanje dlake Silver 19 cm

1.200 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
124
5
pre 3 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Češalj za podizanje dlake silver 19cm- Ovaj multinamenski kombinovani češalj je savršen za svakodnevni rad u salonima za negu pasa. Njegovi gušći i ređi zupci pogodni su za većinu osnovnih zadataka prilikom šišanja i uređivanja pasa.

Zupci su dužine 30mm, a postavljeni su na svaka 2 ili na svaka 4 mm. Glatka završna obrada ovog češlja omogućava mu da klizi kroz dlaku. Pošto je svaki zubac blago zaobljen, ne možete povrediti ljubimca prilikom rada.

Ukupna dužina češlja je 19cm, Ima stilizovanu metalik silver boju sa plavim odsjajem. Češalj za podizanje dlake silver 19cm je napravljen od aluminijuma te je lagan za držanje i rad. Ovaj češalj je namenjen za sve rase, pa čak i kovrdžave kao što su pudle i bišoni.

Uputstvo za korišćenje: Četkati u pravcu rasta dlake. Da biste podigli dlaku pre sečenja, držite češalj na jednom kraju između kažiprsta i palca. Kružnim pokretima, odozdo na gore, možete češljati dlaku suprotno od pravca rasta. Savet: Da biste sprečili stvaranje čvorova treba redovno da kupate psa, koristite neki regenerator i da ga svakodnevno češljate.

Pored ovog češlja, imamo još dva u dužini 19cm- pro combi i greyhond. U našoj ponudi imamo i češljeve sa dužim zupcima od 25cm- sa zlatnom drškom,  big brother ili češalj koji je napravljen sa zupcima od nerđajućeg čelika.
ID Oglasa: #122914202
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.