slika
slika
slika
slika
1 od 4

Rukavica za kupanje pasa-Rukavica za kupanje pasa

1.190 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
147
2
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
Ivan 0616848670
Član od 03.01.2021.
Rukavica za kupanje pasa-Rukavica za kupanje pasa
Rukavica za kupanje pasa-Rukavica za kupanje pasa

GARANCIJA! !!  

Vise ne morate da brinete da li ce predmet koji dobijete biti ispravan, oštećen, da li cete dobiti ono stonste zeleli ili nesto sasvim suprotno.
DAJEMO GARANCIJU NA ISPRAVNOST I AUTENTIČNOST NAŠE ROBE.

Ako predmet koji ste dobili ne odgovara opisu ili ima nedostatak, neispravnost, ostecenje, dobijate bezuslovnu zamenu ili povraćaj novca.

GARANCIJA! !!  
Rukavica za kupanje ljubimca je idealna zato što:

Ova specijalna rukavica ima u sebi ugrađeno crevo za kupanje i ima instalirane prskalice sa silikonskim kuglicama.

Ovaj ručni tuš možete da povežete i sa baštenskim crevom, a možete ga koristiti i u kupatilu. Nema ograničenja, možete da kupate vašeg ljubimca gde god poželite!

Konačno će i vaš ljubimac uživati u kupanju, jer će ono postati zabavno. Ovo važi i za pse koji ne vole da se kupaju. Više se neće plašiti tuša i mlaza. Ova rukavica je nežna i prilagođena je psima sa dugom i kratkom dlakom.

Osim temeljnog čišćenja od bakterija, stare dlake i prljavštine, ova rukavica služi i za masažu vašeg ljubimca. Ljubimac će uživati i kupanje mu više nikada neće biti stresno.

Ova rukavica se brzo i jednostavno čisti, dovoljno je samo da je istrljate sredstvom za čišćenje i isperete mlakom vodom.

Kada spojimo rukavicu i prskalicu dobijamo savrršenu kombinaciju za kupanje i masažu.

Vaš pas će uživati u svakom trenutku i što je najvažnije – biće miran i zadovoljan.

Ovom rukavicom lako ćete očistiti svu nagomilanu prljavštinu. Možda vaš pas obožava da se valja u travi, voli da trči po blatu, nije obazriv kada je u pitanju asfalt i prašina. Ne treba da mu ograničavamo slobodu, ali ne treba ni da ga pustimo da bude prljav. Jednim kupanjem, sve se to da rešiti na jednostavan i brz način.

Nema grebanja, nema čupanja dlake, nema neprijatnosti.


Rukavica za kupanje pasa-Rukavica za kupanje pasa
Rukavica za kupanje pasa-Rukavica za kupanje pasa
ID Oglasa: #115863260
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.