slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Anti-bark ogrlica protiv lajanja pasa,električna+ultrazvučna

3.490 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.050
21
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bg Tehnika (Samo Slanje) online
Član od 22.01.2016.
kp izlog

za obim vrata od 20cm do 55cm

 

Vodo--otporna, sa punjivom Litijumskom baterijom, ima i podesivo iritiranje strujom i ultrazvukom na lavež psa, podesiva osetljivost, baterija se puni za 1 čas a traje do 14 dana, puni se preko bilo kog  punjača za mobilne telefone (mikro usb konektor, kao na velikoj većini telefona danas, kabl ide u paketu). Imamo u skorz crnoj i crno-srebrnoj boji (može se videti na slikama)

Bezopasna po zdravlje psa, samo iritira psa da kada laje, prestane da laje, odnosno laje slabije da ne bi imao iritiranje, bilo strujom bilo ultrazvukom. Sama se aktivira na lavež (ultrazvukom ili slabijim električnim šokom za trvdoglave pse), Vi podešavate da na kojoj jačini laveža (tj zvuka koji ispušta pas). Podešavate i snagu odgovora, pa krenite od najnižeg ka jačem, da se pas ne traumira ultrazvukom kojim slučajem, ako je plašljiv (trebalo bi samo da ga zvuk zbuni i time da prekine lajanje). Pazite da Vaš pas ne shvati da je ogrlica koju dodajete povezana sa zvukom i eventualno električnim pražnjenjem, jer će ga to zbunjivati i nervirati, pa se može desiti da je na sve načine skida sa vrata i da je izgrize.

Okovratnik se može napuniti oko 1 sat i trajati oko 14 dana kako bi se rešio problem baterija koje se često menjaju. Nikada ne povezujte pseće uže sa ogrlicom, to će prouzrokovati prekomerni pritisak na kontaktno područje.
Okovratnik se aktivira 7 puta u roku od 1 minuta, a u režim for ulazi 1 minut. Na ekranu će treptati „ E“ , radni režim za 1 minutu. Za razliku od tradicionalne ogrlice koja trenira vašeg psa da reaguje na bol. Pritisnite bilo koje dugme da biste ušli u režim rada. Molimo odaberite Static Shock za tvrdoglave. Statički šok neće naštetiti vašem psu. Izaberite nivo jačine struje u skladu sa reakcijom vašeg psa na ogrlicu.

Zvuk u kombinaciji sa vibracijama zvuka pokreće senzore: Samo zvuk vašeg psa u kombinaciji sa vibracijama na grlu psa zvuka aktivira senzor, a ne samo zvuk.

Specifikacije
- Tip: Ogrlica za automatsko lajanje pasa
- Materijal: ABS i reflektujući najlon
- Režimi: Zvuk
- Osetljivost: 7 nivoa
- Vodootporan IPX4
- Baterija: Ugrađena / punjiva 280Mah
- Vreme pripravnosti: do 14 dana
- Boje: crna, srebrna, zlatna
- Veličina kragne: 6,5k4k2,5cm / 2,55 ” k1,57” k0,98 ”
- Sertifikacija: CE, FCC, RoHS

ID Oglasa: #114978469
Informacije

Samo slanje, bez preuzimanja:

  • Post expres-om 450din (350 sa uplatom unapred - može na paketomat), stiže sledećeg radnog dana,
  • Preporučenom pošiljkom sa uplatom unapred cele sume sa ptt 170din, stiže za 2-3 radna dana

Svi artikli su NOVI i imaju radnu garanciju 7 dana.

Vrednost pošiljke mora da bude veća od poštarine.

Pitajte za POPUST na više artikala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.