slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

D6 GPS Lokator Tracker realnom vremenu pas ogrlic 2022 novo

3.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
546
12
pre 4 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
LUMAX SHOP✅----viber0628876506 online
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
Specifikacija:

 Boja: roza/crna
 Model: D6
 Težina proizvoda: 200g
 Materijal: Plastika
 Dodatna funkcija: vodootporan
 Bežična udaljenost: 10m i više
 Veličina izgleda: 44.539.2*18mm
 Kapacitet baterije: 600mA
 Kako koristiti: Tipka za ključ
 Nositi: kola
 Raspon prilagodbe: pas, mačka.
 Značajka:
 Praćenje u stvarnom vremenu: na temelju postojećih GPS LBS AGPS mreža i GPS satelita, udaljeni ciljevi se lociraju i nadziru SMS-om i APP-om? Internet za točan prikaz informacija o lokaciji.
 Sigurnosna ograda, pametni favorit protiv gubitka, kada favorit napusti postavljeno područje, lokator će poslati alarmnu poruku na APP mobilnog telefona, učinkovito spriječiti voljenu osobu od izgubljene krađe.
 Svjetlo za pronalaženje ljubimca, ne boji se noći, ljubav ljubimac izgubljen noću također ne morate brinuti o tome, sa svjetlom za pronalaženje, može brzo pronaći gdje je ljubav ljubimac.
 Daljinska razmjena, slušanje glasovne kontrole kada ljubimac nije u blizini, pronađite otvorenu funkciju slušanja, slušajte gdje se ljubimac nalazi, koji glas je u blizini i razumite njegovu dinamiku u stvarnom vremenu.
 IP67 vodootporan: GPS trag za kućne ljubimce IP67 vodootporan i otporan na udarce, tako da su dovoljno jaki da prate vašeg ljubimca u svim avanturama.
ID Oglasa: #138956871
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.