slika
1 od 1

Tropica Plant Growth Spec Fertiliser 1000ml

3.000 din

Beograd | Vračar
Novo
1.121
17
pre 6 dana
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aqua Zoo Shop online
Član od 28.02.2017.
Svi oglasi

Cena je za 1000ml u rinfuz pakovanju.

Tropica Plant Growth Spec Fertilizer
 je nova generacija svetski poznatog proizvođačaprihrane Tropica,  koja se bavi uzgojem ukrasnog bilja.  


Prihrana je osmišljena na temelju dugogodišnjeg iskustva i znanja stečenih kroz iskustvo urazmnožavanju biljaka.  Sadrži sve esencijalne hranjive materije uključujući i azot (NO3) i fosfor(PO4) za održavanje zdravog i lepog rasta akvarijumskog bilja.  Sigurno je za sve akvarijumskeorganizme.

 

Karakteristike:

  • Sadrži azot (NO3)  i fosfor (PO4).
  • Special Fertilizer sadrži hranjive materije koje biljke troše brzo i trajnom upotrebom spriječavate zastoj u rastu bilja i probleme sa algama.
  • Pošto sadrži azot i fosfor prihrana je idealna za gusto ubiljene akvarijume sa manjim brojem riba ili čak bez njih, gdje bilje može ostati bez azota i fosfora koji bi inače dobijali od riba (nepojedena hrana, izmet).
  • Prihrana je dizajnirana za opskrbljivanje bilja sa dovoljnim količinama azota i fosfora u pravilnim rezmerama, čime se osigurava najefikasnijaa apsorpcija hranjivih materija kroz lišće i omogućava bujan rast svih tipova akvarijumskog bilja.
  • Zbog posebne homogene strukture prihrane pogodna  je za automatizovane sisteme sa dodavanjem prihrane kroz različite tipove dozirnih pumpi.

 

Primjena:
 

  • Special Fertilizer preporučuje se dodavati 5 ml na 50 l vode nedeljno ili u skladu s potrebama svakog akvarija. Ovu dozu je najbolje podeliti na 3 - 4 porcije (npr. svaki drugi dan po 1 ml).
  • Special Fertilizer sadrži, osim elemenata u tragovima i makro elemente. Prihrana je posebno pogodno za korištenje u situacijama kada biljke pokazuju znakove nedostatka hranjivih elemenata ali kod neuravnoteženih akvarijuma gde je već prisutan problem sa algama, zbog dodavanja makroelemenata potstiče rast algi.
  • Special Fertilizer sadrži azota i fosfor. Doziranje prihrane se preporučuje menjati u skladu sa potrebama svakog akvarijuma. Ako se poveća rast algi odmah smanjiti dozu za 50% i povećati izmenu vode za 50%.
  • Redovna uporaba i pravilno doziranje Special Fertilizer gnojiva vratiti će bujno zeleno lišće biljaka, ali to nije lek kod biljaka gdje već ima odumrlog lišća, to lišće je potrebno odmah ukloniti iz akvarijuma.
  • Za kvalitetno održavanje se preporučuje se  redovna izmena vode u akvarijumu - najmanje 25% vode u 7-14 dana, jer to smanjuje količinu nutrijenata i odstranjujete pore algi, organske ostatke i druge materije koje se akumuliraju u akvarijumu.

Dostava na uzoj teritoriji grada Beograda je 250 din bez obzira na tezinu paketa i vršimo je sopstvenim prevozom u skladu sa dogovorom.   Dostava za Srbiju po važećem cenovniku Post Expres-a.

 Rok isporuke 1-3 radna dana.

Aqua zoo shop

Maksima Gorkog br.25 , Vracar

061/388-999-8

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak      09,00-20,00

Subota                           09,00-18,00

Nedelja                          09,00-15,00

aquazooshopbg@gmail. com

ID Oglasa: #73607906
Informacije


BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE ZA IZNOSE PREKO 6000 DIN I PAKETE TEZINE DO 10 KG. ! ! !

Za Beograd dostava svakog radnog dana i subotom od 18,00 do 21,00 našom dostavnom službom po ceni od 250din.   Za iznose preko 3000 din dostava za Beograd je BESPLATNA! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.