slika
slika
1 od 2

Silikonski Čistač šapica za manje pse NOVO

699 din

Kao novo - nekorišćeno
Leskovac
786
15
pre 2 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dejan Extra cene Fipka shop
Član od 21.05.2010.
Svi oglasi
060-355-0-325      veliki 850 din   plavi zeleni i pink

Sada se možete igrati napolju sa svojim ljubimcem do mile volje, bez brige da će ostaviti prljave tragove po kući kada se vratite!

  • Prilagođen psima – Ukoliko se vaš pas nestrpljivo otima dok pokušavate peškirom da ga operete nakon izlaska, ovo je prava stvar za vas – vaš ljubimac će uživati!
  • Efikasan i ergonomski dizajn – Sistem gumenih četkica nežno, ali efikasno čisti sveže i sasušeno blato, bez neugodnog grebanja šapa.
  • Jednostavan za korišćenje – Šape vašeg psa će biti potpuno čiste za samo par minuta, a sam proces čišćenja je toliko lak da se i najmlađi članovi vaše porodice mogu uključiti!
  • Lak za održavanje – Gumena navlaka i plastična čaša se mogu prati na gornjoj polici mašine za pranje sudova, a možete ih ručno prati!

Nakon šetnje ili igre u dvorištu, uvedite psa i pre ulaska u vaš dom mu protrljate šape ovim čistačem. Cela procedura je neverovatno jednostavna!

  • SIPAJTE VODU – Napunite plastični rezervoar vodom. Zbog svoje kompaktne veličine, možete poneti čistač šapa svuda sa sobom, prethodno napunjen vodom ili ne.
  • PROTRLJAJTE ŠAPE – Ubacite šapicu u čistač, zarotirajte na jednu, pa na drugu stranu, i ponovite proces sa preostale tri šape.
  • ISPRAZNITE ČISTAČ – Skinite gumenu navlaku sa četkicama, pa prospite prljavu vodu. Operite ručno ili u mašini za pranje sudova.

Naši najbolji prijatelji zahtevaju česte šetnje, nakon kojih uglavnom zaprljaju svoje šapice. Do sada ste ih verovatno kupali u kadi ili im brisali šapice vlažnim peškirima, ali vreme je da pređete na novo i elegantno rešenje!

ID Oglasa: #84625070
Informacije

 sajt   fipkashop com  dostava 180din bez otkup

placanje  po prijemu pouzecem postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.